Citat:
Astral Projection: Na CDu pod Ubuntu Promise piše nešto tipa:
Ubuntu comes with full commercial support from Cannonical..
pa sam skontao da daju dž podršku..
Pda... piše da se Ubuntu podrška plaća, pogrešno si protumačio taj slogančić
Inače male zanimljivosti o tom izvršnom direktoru Canonicle, ne znam da li ste upućeni ali on je imao ranije firmu koja se bavila proizvodnjom zaštitnih holograma, njegovi hologrami su i na USA dolarima, što vam samo govori o kakvoj kompaniji je reč. Čovek je počeo sa tom kompanijom još davno, ali nikada nije želeo to da radi, medjutim čovek provali kombinaciju i jednog dana kada je firma bila u vrhu svoje popularnosti izbaci je na berzu sa šokantnim podatkom da prodaje
100% SVIH akcija te firme. Frima je prodata za nepuna 2h u vrednosti od fantastičnih 300 miliona dolara. Tu cenu je dobila jer je to prva frima kojoj je profit bio oko 20 miliona godišnje da joj se prodaju SVE akcije, dakle Pera Perić ako ima 300 miliona zelembaća biće direktor za nešto manje od 2 čuke
Čovek je lepo prodao sve, tj prepustio vlasništvo firme drugoj osobi, stavio na svoj privatni računčić 300 miliona dolara (ježim se od ove cifre svaki put kada je napišem), posle 7 dana je podigao 21.150.000 miliona dolara uplatio na račun NASA i bio prvi čovek koji je komercijalno leteo u svemir. Kaže da mu je to bio dečački san, i da je svom ocu kada je bio mali govorio, jednog dana ću ja tata biti na oni zvezdama, našta mu se otac nasmešio i rekao da je to nemoguće

Ironije li!?
Da skratim... čovek sa jednim svojim najboljim drugom otvara Canonical, plaća paprene pare dovodeći jedne od najboljih devolpera, šireći mrežu preko celog sveta, šaljući prvo besplatne diskove koji su zapšravo uvek stizali, kada su ljudi skontali da nije fol, rekli su...u jbt pa ovo nije zezanje ovo radi

Ostalo je istorija!