[ kambodza @ 13.12.2008. 11:45 ] @
Danas sam pokusavao da spojim kompjuter sa Tv-om,nesto sam cackao u opcijama graficke i kad sam zavrsio sa tim iz My Computera su mi nestale ikonice za citanje Cd/dvd-a i nece da mi ucita nijedan cd
Sto moze da mu bude.

evo slike iz device managera
Probao sam da odradim update ali ne moze

[ zonic @ 13.12.2008. 13:14 ] @
Pokusaj da potpuno deinstaliras te uredjaje pa restartuj racunar trebalo bi da sam nadje po restartovanju .Nisam siguran da ce da uspe ali nista ne kosta da pokusas.
[ kambodza @ 14.12.2008. 12:38 ] @
Probao sam i to ali opet ista stvar
[ _Diamond_ @ 14.12.2008. 18:34 ] @
Sad izvini,ali nemam veliku pomoć za tebe.meni se isto dešavalo kada sam instalirao i deinstalirao neke programe,pa sam morao da vratim backup windowsa.Probaj da ponovo instaliraš drajvere za grafičku ili da negde vratiš iste na default vrednosti,ako može.Probaj sa system restore ako je uključen kod tebe.
[ edin555 @ 14.12.2008. 22:05 ] @
Ovo i nije bas elegantno rjesenje ali mislim da ce ti pomoci, otvori kutiju i istekaj ide kablove sa optickih uredjaja, zatim upali racunar i pusti da se windowsi podignu, ugasi racunar na normalan nacin, prikljuci opticke uredjaje i ponovo ukljuci racunar, xp bi sada trebao da prepozna da na ide portovima imaju uredjaji i instalira ih.
To se moze i iz device menagera, ali ovo je "navodno" sigurnije...