[ systemerror @ 17.12.2008. 14:02 ] @
Dali postoji neki programcic koji bi mogao da automatski skida odredjeni text sa web stranica u notepad. Npr. zelim da linkujem jednu aplikaciju sa notepad file-om npr. "vijesti.txt" i da mi iz tog text file-a vuče text u tu aplikaciju, e meni je bitno samo da namdjem neki programcic koji ce biti u mogucnosti da skida text sa web stranice u notepad file "vijesti.txt". Misha mu, potrebno mi je pravo a i rijesilo bi mi jedan kvalitetan problemcic :) HVALA UNAPRIJED jer znam da cu dobiti odgovor na post
[ stankons @ 17.12.2008. 16:06 ] @
Ne znam da li postoji takav program, ali nisam siguran ni da sam te dobro razumeo. Imao sam slicne zahteve u firmi gde radim, ali sam napravio poseban program za automatizaciju Internet explorera, gde je radio copy/paste celog sadrzaja web sajta... Ono sto mogu da uradim je da ti besplatno uradim takav program, gde ces u ini - u staviti link koji ti treba, i taj program ce automatski raditi copy/paste u neki fajl gde ces opet podesiti u ini - u putanju i ime fajla. Znaci radio bi copy / paste celog sajta, ne odredjenog teksta...
[ systemerror @ 17.12.2008. 20:27 ] @
Pa znas kako sam mislio, jednostavno, potreban mi je info ticker (kao sms ticker) koji sa neta skida text (nije problem moze i cijeli site) bas to copy/paste text u .txt dokument jer imam jednu aplikaciju koja mi sluzi da postavim vijesti na kanal, za sada idem manualno, znas kako je valja iskopirati text :) pa otvori, pa zalijepi, pa minimiziraj, pa selektuj, pa copy itd itd :) (kao da je to sve tesko al et nadje se da je nesto i tesko raditi hehe), ti ces meni dati i svoju neku adresu koja se moze reklamirati na tom ticker-u za uslugu nazad.
[ stankons @ 18.12.2008. 16:31 ] @
Evo, bukvalno za 20 min sam odradio, nalazi se ovde, kad pokrenes program, automatski ce napraviti ini file, ntvJATA.ini koji ce da izgleda ovako:

Code:

[IE]
url=http://www.milosev.com/
[FILE]
fileName=c:\milosev.txt

Znaci umesto http://www.milosev.com/ stavis link koji hoces, i umesto c:\milosev.txt stavis file sa putanjom koji zelis.

Posto sam radio na brzinu moguci je po koji bug, probaj pa javi kako izgleda...

Sto se tice reklame, moze www.milosev.com
[ systemerror @ 18.12.2008. 23:19 ] @
skonto i fantasticno SVAKA CAST citas misli :) HVALA