[ Skabo88 @ 17.12.2008. 19:33 ] @
Uzeo sam IPTV,potreban mi je trocifreni kod kako bi mi radio daljinski koji sam dobio iz telekoma.U uputstvu koje sam dobio postoji tabela sa kodovima,ali nijedan ne odgovara :(.
Ako nekome nesto znaci marka daljinca je "amino".
[ Skabo88 @ 20.12.2008. 01:37 ] @
Ljudi posto vidim da nema nikoga da pomogne,jel' mozete da mi jednostavno ispisete sve kodovo koji idu za samsungove televizore,pa cu ka pokusati sam nesto da skarabudzim,pls!!!!
[ hadziko @ 20.12.2008. 08:38 ] @
Citat:
U uputstvu koje sam dobio postoji tabela sa kodovima,ali nijedan ne odgovara :(.

to ti kazuje da taj daljinski nece raditi na tvom TV-u ipak probaj malo sa ovim linkovima
http://www.elitesecurity.org/t...kodovi-za-univerzalni-daljinac
[ novicaobodin @ 21.12.2008. 10:44 ] @
ovo je daljinski koji ti treba http://209.85.129.132/search?q...amp;ct=clnk&cd=3&gl=ro potrazi u specijalizovanim radnjama taj ili neki slican model , amaju sigurno.
[ Take 5 @ 21.12.2008. 12:17 ] @
Citat:
Skabo88: Uzeo sam IPTV,potreban mi je trocifreni kod kako bi mi radio daljinski koji sam dobio iz telekoma.U uputstvu koje sam dobio postoji tabela sa kodovima,ali nijedan ne odgovara

U pomenutom uputstvu postoje dve razlicite tabele, sto vecini korisnika potpuno promakne (?!?)
Tabele su date za geografske regione:
-Americas & APAC
-EMEA
Mi ocigledno pripadamo u ovu drugu grupu (EMEA), sto bi rekli "listaj malo dalje tu knjizicu, mozda upali neki od kodova"
;)

Samsung je na str. 23 (EMEA tabela)

PS
Uputstvo jos kaze: "If no brand code is listed for the TV, try brand codes for Philips and NEC TVs"
[ Skabo88 @ 23.12.2008. 01:06 ] @
Citat:
Take 5: U pomenutom uputstvu postoje dve razlicite tabele, sto vecini korisnika potpuno promakne (?!?)
Tabele su date za geografske regione:
-Americas & APAC
-EMEA
Mi ocigledno pripadamo u ovu drugu grupu (EMEA), sto bi rekli "listaj malo dalje tu knjizicu, mozda upali neki od kodova"
;)

Samsung je na str. 23 (EMEA tabela)

PS
Uputstvo jos kaze: "If no brand code is listed for the TV, try brand codes for Philips and NEC TVs"

Znam za EMEA tabelu,probao sam sve kodove koji su i za samsung i za nec i za philips,nijedan ne odgovara.Desi se da mi za poneki kod odreaguje TV, u smislu da zacrveni lampica kao kad se menja kanal,ali se nista osim toga ne desava :(...
[ dondabic @ 23.12.2008. 16:58 ] @
kod za samsung 354 sretno, pozZ
[ Skabo88 @ 23.12.2008. 18:28 ] @
Citat:
dondabic: kod za samsung 354 sretno, pozZ

Svaka cast,kralju!!!Taj je kod!!!Hvala puno!!!