[ erdan @ 18.12.2008. 15:31 ] @
| zdravo, trebala mi je pomoc oko auto kasetefona VW Alpha, radio je zablokiralo i kaseta je ostala unutra, a na display-u se pojavljuje SAFE. i kad ugasim ponovo i upalim ponovo se pokazuje SAFE
rekli su mi da postoji kod ali ne znam gdje da ukucam i kako... kod koji sam dobio je VW Z1Z1T8757640
hvala unaprijed |
[ saleservis @ 21.12.2008. 13:12 ] @
Ovako. Prvo ti je potreban Code koji ima 4 cifre, a ukucavas ga tako sto pritisnes istovremeno TP i TA na ekranu izbaci 4 crtice - - - - , i onda 1 za brvi broj , 2 za drugi .... kad ukucas tacan broj na displeju unda opet TP i TA...
Pozdrav.
[ ptak 13. @ 21.12.2008. 13:56 ] @
Da uradi ovo sto ti je rekao saleservis a pre toga mozes da otvoris radio i pazljivo izbacis kasetu....izvadis je...da nesto ne zezne...pitanje je koliko se umrsila i sl.....
[ erdan @ 22.12.2008. 13:48 ] @
hvala puno ... pozzzz
[ latinv @ 31.12.2008. 15:44 ] @
Da li ko zna koji je fabricki kod za alfa radio? Imam golfa 3, 1997. godiste. Sjecam se da su u pitanju cifre 1, 3, 0 i 7 ali ne znam kojim redoslijedom. Ako ko zna, molio bih da mi javi. Unaprijed se zahvaljujem.
[ bojanstosic @ 15.01.2009. 02:59 ] @
imam i ja problem sa alphom pise samo safe i niste ne znam dalje kada sam menjao akumulator pojavio se natpis nemam nikakve sifre auto je uvezen
[ bojanstosic @ 15.01.2009. 03:02 ] @
gde da nadjem cod 064 202-3-101 boki
[ ptak 13. @ 15.01.2009. 17:09 ] @
Ima na netu ALPHA CODE CALCULATOR probaj nesto sa tim izvesti....ili pitaj neki servis u tvom gradu da kodiraju aj kasetofon, a mozda i znaju CODE ?!
[ ZZIKA @ 15.01.2009. 19:09 ] @
Ne postoji jedinstveni fabrički KOD za taj model auto radia. Takođe, ne postoji ni kalkulator.
Jedino klasična metoda - rasklapaj/reprogramiraj
[ Marko Enter @ 15.01.2009. 19:11 ] @
kada ti dopusti da upises kod upisi 1000
pozdrav Marko
[ mikellyr @ 18.03.2009. 22:24 ] @
Na samom pocetku,veliki pozdrav za Vas.Vidim da se poprilicno razumete u elektroniku,a mene muci slican problem vezano za isti kasetofon.Iskreno se nadam da cete imati volje i zelje da mi pomognete da ga resim.Naime,kada upalim kasetofon,na displeju se pokazuje poruka SAFE 2 .Ja imam kod za dekodiranje od cetiri cifre,ali ne znam sta da pritisnem,koju kombinaciju tipki,da bih uopste dosao do toga da ukucam taj kod.Istovremenim pritisknjem tipki TP i TA nista se ne desava.Sta da radim?
Hvala unapred.
[ vujanac borisav @ 15.06.2009. 20:21 ] @
Da sam na vreme procitao ove Vase komentare na temu ALPHA auto kasetofona verovatno ga ne bi kupio i imao problem sa njim. Naime pre 4-5 meseci sam ga kupio na auto pijaci i kodirao ga u servisu. Sve je je bilo u redu do pre nekoliko dana od kada jednostavno nece da se ukljuci i ne pokazuje nista na displeju, dok je bio ispravan kad je iskljucen blinkala je crvena led diodica, sad kada se ukljuci blinkaju crvene led diodice za osvetljenje tastature. Taj isti servis je nesto probao i nista. Da li neko nesto zna u vezi tog problema ili ce taj problem resiti nov kasetofon.
Pozdrav od clana obozavalaca kluba ALPHA kasetofona.
[ jasonturner @ 13.07.2009. 15:02 ] @
da li neko zna kako mogu ukucati kod poshto mi na displeju stoji SAFE 2?
[ mikellyr @ 16.07.2009. 01:23 ] @
Resenje tvojeg problema sastoji se u sledecem (ali pod uslovom da nisi vise od 3 puta pogresno kucao kod za dekodiranje):
Kada na displeju pise SAFE 2,da bi se mogao kasetofon raskodirati potrebno je ostaviti kasetofon ukljucen nekih 10-12 sati,neprekidno.Posto se ostavi da malo "odmori",tada ce se na displeju vratiti SAFE i onda,na vec predhodno objasnjeni nacin ukucavate cetvorocifreni kod za otkljucavcanje.
Napomena:Ukoliko je predhodno vise od 3 puta pogresno unosen kod za otljucavanje,u tom slucaju kasetofon je trajno zablokiran.Moguci spas za ovaj scenario jeste da se proba dekodiranje u nekom servisu.
Nadam se da cete uspeti da otkljucate kasetofon.
pozz
[ nikadisti @ 29.04.2010. 17:50 ] @
kako bih moga da dekodiram kasetofon alpha znam da ima kalkulator ali nisam uspjeo ukucati brojeve sve ako neko ima bolji kalkulator da mi pokusa dekodiradi molim vas..VWZ1Z1B7677651.. MOLIM VAS NEK MI NEKO POKUSA OD DEKODIRATI.. UNAPRIJED HVALA
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|