[ virtualVoid @ 18.12.2008. 18:23 ] @
Wine 1.1.10. Iskopirao sam directx9 fajl u Wine. Instalacija krene i onda pukne s porukom: ERROR. Could not get handle to Windows firewall profile: File already exists". Zna li itko o cemu se ovdje radi? Google ne pomaze jer me upucuje na standardne greske sa firewallom...

BTW igra li itko pod ubuntuom? meni jedino cod4 nikako da proradi.
[ jablan @ 18.12.2008. 18:49 ] @
Što bi neko igrao pod Ubuntuom kad postoji bolji OS za to?
[ DeathStar @ 18.12.2008. 20:42 ] @
Zašto mučiti sistem i emulirate jako teške i zahtevne igrice kada možeš da instaliraš XP i da ga koristiš samo za igrice?

Po meni je ovo milion puta bolje i efikasnije od "kojekakvog" win emulatora, i sam tako radim XP mi nema nista drugo osim GOOOOMILE igrica, kada treba da se izigram podignem XP (to prebacivanje sa sistema na sistem na mom racunaru traje ~1min u vr' glave), posle se vratim na Linux i to je to.
Manje glavobolja imaš
[ virtualVoid @ 19.12.2008. 11:56 ] @
Hm, ne slazem se s vama. Razlog tome je sto sam na Ubuntuu igrao nekoliko zahtjevnih igara i lijepo je bilo sto nisam primijetio ikakva pogorsanja u odnosu na Windows (iako i sam imam XP 64bitni samo za igre). Npr. Probao sam CS i Spore i rade besprijekorno.

Osim toga, sto vise igramo igara na Linuxu, to ce boji biti emulatori
[ momsab @ 19.12.2008. 12:22 ] @
hm, pre ce biti da ce sto vise igrica imati i Linux verziju :)
[ Body Bag @ 19.12.2008. 13:24 ] @
Mislim stvarno
Ne vidim uopste gde je mucenje instalirati igru preko Wine-a kad je sam postupak debilno lak
Dakle ili radi ili ne-instaliras i vidis i dovidjenja
Takodje,iz verzije u verziju Wine je sve bolji i bolji ;)
[ lord_celtic @ 19.12.2008. 14:41 ] @
lepo odes na wineHQ i pitas u cemu je problem.
ako je poznati problem naces resenje