[ lazic.la @ 18.12.2008. 20:19 ] @
Imam problem sa ADSL-om, uzeo sam opremu i paket u Verat-u,{LitePro 768/64},na jednom racunaru brzina je katastrofalna {dowload 15KBps}, kada tu istu opremu prikljucim na drugi racunar radi normalno {download 60-80KBps}, ako neko ima koristan savet bio bi mu zahvalan!
[ djricky @ 19.12.2008. 17:12 ] @
pa sam si odgovorio na pitanje... nije problem u ADSL-u, vec u tvom racunaru...
[ themax @ 23.12.2008. 21:39 ] @
imam isti problem samo sto nije problem u racunaru imam brzinu 1.5mb kad skidam sa neta download mi je 45kbs isto Veratnet
[ NenadSM @ 24.12.2008. 01:23 ] @
Kako si merio brzinu. Ja brzinu merim nekim od download managera ( FlasGet,...). Nadjem neki fajl od oko 100 MB i stopujem realno vrerme za koje se skine ( U FlashGetu na primer ima i ocitavanje trenutne brzine).Poso imas paket ko i ja od 1,5 Mbit/128Kbit , maksimalna brzina skidanja je do 160 Kilobajta u sekundi, a uploada do 15 kilobajta u sekundi. Brzine nemoj meriti na torentima ili nedaj boze na rapidu, megauploadu itd, jer ako si free user zaboravi na max brzine - uglavnom.
Ako ti nakon ovog merenja pokaze istu brzinu koju si naveo u postu, moze biti da je do ADSL veze, do kompa, da ti nesto jede protok, probaj da ocistis sistem alatima tipa CCleaner i sl., spyaware klinerima, proveri sta ti sve racunar vuce sa neta, dali je ADSL podesen dobro, fajervol...