[ stankeee @ 21.12.2008. 13:17 ] @
Nameravam da kupim ovaj aparat - OLYMPUS FE-330 pa bih zamolio ljude koji su imali kontakt sa ovim uredjajem da mi prenesu utiske .Verujem da je bolji od mog - Canon A510 , po tehnickim karakteristikama definitivno ali me zanima kvalitet fotografije , fokusiranje , boje , blic domet i brzina punjenja itd ...
Ako neko ima bolji predlog za bolju kupovinu u tom cenovnom rangu -9000din moze da da predlog

Hvala
[ pajper1 @ 28.12.2008. 16:07 ] @
Istu temu sam hteo i ja da posatavim trenutno je ovaj model na akciji pa kosta 8990 dinara pa me zanima odnos kvalitet cena i kao i kolegu vredi li ovo kupovati? Po karakteristikama izgledu i opstem utisku meni je Ok da zamolim strucnije za pravi savet pozdrav.
[ stankeee @ 29.12.2008. 21:13 ] @
Ja sam razgovarao sa strucnijim od sebe i aparat je OK ali je ako moze da se kaze baterija problem jer nije standardna punjiva vec namenska za tu seriju , tako da posle par godina baterija moze biti problem .Takodje minus za XD karticu... U sustini Ok aparat jer za par godina ti ces naj verovatnije kupiti drugi aparat koji ce svojim mogucnostima biti aktuelan ... A ja sam se odlucio za NIKON L16 ...
[ Kloshar @ 09.01.2009. 10:00 ] @
Ja mogu najiskrenije da vas posavetujem da ako vec hocete babarogu od aparata, kupite canon ixus seriju,imao sam prilike da koristim ixux 70,posto ga vise nema u prodaji uzimam danas ixus 80...toliko od mene :)
[ stankeee @ 09.01.2009. 23:55 ] @
objaviš li još jednom mali oglas, bićeš banovan
[ stankeee @ 09.01.2009. 23:58 ] @
Izvinjavam se - nece se ponoviti