[ Branko Santo @ 24.12.2008. 09:53 ] @
Kako ne bih sam prolazio kroz kosmar spremanja CCIE R&S zeleo bih to da podelim sa nekim :) Moj trenutni plan, a bilo bi sjajno da to bude tempo ko je voljan da radi, je ovakav. Poloziti pismeni do 30. Juna 2009. Lab datum za odluciti posle. Materijali: TCP/IP Routing Volume I TCP/IP Routing Volume II Cisco Press CCIE Study Guide 3rd edition Internetwork Expert Workbook I (technology labs) Ovo ostavlja oko dva meseca po knjizi i Workbook uz sve to, mislim da je sasvim dovoljno vremena. Cilj mi je da odmah posle written pocnem da spremam i lab tako da budete spremni i na to. Lokacija nije preterano bitna Novi Sad bi bio strava da mozemo nekad da se napijemo od muke ali ne diskriminisem uopste :) Ozbiljnost, odlucnost i cesto prisutstvo na netu is a must. Pruzam pomoc sa materijalima, podesavanjem dynamipsa pa cak i podesenu virtualnu masinu sa istim. Ko je voljan neka se javi ovde, na PM ili neki od IM-ova MSN: santobranko [et] yahoo [tacka] co [tacka] uk ili Skype: BrankoSanto U zdravlje :D |