[ Andreja Z @ 26.12.2008. 21:42 ] @
| POzdrav svima...ovako... imam ove zvuchnike http://www.dealtime.co.uk/xPF-Monitor-Audio-Bronze-B2 e crko ima je visoki !!!! Gde mogu da nadjem zamenu za takav visokotonac..i otprilike, koliko bi mogao da koshta.. A imam neke stare Ei nis visokotonce AZ220/45/S4 10w 4 oma.... da li mogu njih da ugradim/....??? Ako ne... zashto ne..?? Ne razumem se bash u zvuchnike pa moram malo da smaram... sorry... Pozdrav i hvala!!!!! |
[ peca26000 @ 26.12.2008. 23:16 ] @
Moze sve da se nabudzi da radi kako treba i sa kojom snagom pojacala bi koristio te kutije ?
koliko je jako to pojacalo sto koristis na te kutije ? ali predhodno treba da vidis zasto su ti neispravni visokotonci?
A ako su pokvareni nije isto sto i neispravni .
A ako su neispravni postoji uzrok toga i to je bolje od varijante da su pokvareni=iskvareni ali neispravni = razlog toga?
[ Andreja Z @ 26.12.2008. 23:39 ] @
Koristim sa pojachalom, tj risiverom Panasonic SA-HE90 100 w ..!!! Radili su 2 godine besprekorno......a visoki su riknuli zbog nenormalnog ortaka koji ih je privezivao na ko zna shta i i uzeo im dushu...ko zna shta je radio...E posle toga odnesem ih kod nekog "servisera".... koji ih navodno popravi...! ali su pocheli da prde posle sat vremena slushanja na mom pojachalu, na kome su radili normalno, i ne bude mi teshko da ih izvadim i vidim shta je lik stavio... pazi video sam sve i svashta...ali ono nikad...?! ne razumem se preterano u zvuchnike...ali kapiram da je uzeo zvuchnik iz slushalica nekih starih 30 godina...
[ peca26000 @ 27.12.2008. 01:08 ] @
Uf nebi da te razocaram ali to sad meni izgleda malo shareno ,moras jedno po jedno da resavas .Ako zelis to sam da resis ,trebace ti dosta vremena da naucis kako uopste rade takvi zvucnici i kako bi to sam radio ja bas nemam neku ideju?
Pa za pocetak pogledaj malo ovde http://www.elitesecurity.org/p2128810 ovde je to onako muski opisano kako da se resis nekih tezih stvari .
A ostalo bi trebalo da ucis detalje ...
Strpljenje je vise od gotovog posla.
Pozdrav
[ Andreja Z @ 27.12.2008. 14:15 ] @
ok ok...hvala ti puno... Pozdrav
[ Andreja Z @ 27.12.2008. 14:31 ] @
e moram josh neshto da te pitam nevezano za ove zvuchnike.... oortak ima ove aktivne monitore http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=86 i riknulo ima je pojachalo...! gde bi mogao da odnesem to da pogleda neko?? Hvala poz
[ dule6491 @ 27.12.2008. 14:37 ] @
Pa,ako ne zelis sam da se cimas,mozes meni da ga das da se cimam...a,imam ja drugare koji ce da pomognu..jel tako drugari? 
[ zeoN_Rider @ 27.12.2008. 15:10 ] @
Andreja Z, odakle si ?
Pozdrav zeoN_Rider
[ Andreja Z @ 27.12.2008. 17:23 ] @
Rado bih se cimao matori...ali se ne razuem u elektroniku, mogu samo da sjebem neshto.... Iz Beograda sam Kanarevo Brdo... mozemo, ako stvarno hocesh ,da se nadjemo posle NG. da to pogledash..ili vec neko da pogleda...
[ zeoN_Rider @ 27.12.2008. 17:47 ] @
Pa i Ja sam sa tog istog brda, kod Doma Zdravlja.
Pozdrav zeoN_Rider
[ peca26000 @ 27.12.2008. 18:46 ] @
Jedno pitanje da ne otvaram bezpotrebno temu, video sam sad ovaj link za ove zvucnike i zanima me sta koriste profesionalni studio za produkciju muzike .Koje marke su kutije ili zvucnici?
Moje misljenje je da se ne koriste ove aktivne kutije ,mozda gresim ne znam ali me zanima .Cini mi se da sam video opet tako male kutije koje stoje u visini glave ,obicno iznad velike mixete i ispred stakla .
[ zeoN_Rider @ 27.12.2008. 19:23 ] @
Po AES standardima postoje samo dve firme, ali kod nas se koristi sve i svašta!!!
Pozdrav zeoN_Rider
[ Andreja Z @ 27.12.2008. 20:46 ] @
To i jesu studiski monitori...tj monitori za produkciju...!!! za to su nam i sluzili...a u studio, kao monitoring , naravno treba staviti shto bolje i shto kvalitetnije zvuchnike... da bi davali realan zvuk koji izlazi iz miksera... da ga ne izobliche ( ili bar shto manje moguce)...e sad to opet zavisi od onoga chiji je studio...i na shta je njegovo uvo naviklo i koji je njegov chujni opseg...dal je gluv ili nagluv...))))..
[ Andreja Z @ 27.12.2008. 20:49 ] @
e Zeone...ja sam kod toplane..!!!! ako se razumesh u to...mogli bi da se nadjemo pa ako te ne smara da pogledash o chemu se radi.... kako se zovesh bre..??? koje si god..?? si ishao u Djuru..?!! )))))
[ zeoN_Rider @ 27.12.2008. 22:27 ] @
He,jesam li išao u Đuru?,nisam ali je moj sin išao.
Išao sam u Jovan Jovanović Zmaj, tu je sad matematička gimnazija, ali to je bilo davne 1967 godine.
Pozdrav zeoN_Rider
[ dule6491 @ 27.12.2008. 23:13 ] @
Haha... Simpatican ja Andreja...
Ja sam ti iz Resnika...sve komsije! I reko sam ti,mozemo da se nadjemo da mi das to,bez instrumenta mogu samo da ih gledam...
[ zeoN_Rider @ 27.12.2008. 23:37 ] @
Ma gde si nam ti komšija, znaš gde je Resnik?
Pozdrav zeoN_Rider
[ dule6491 @ 27.12.2008. 23:40 ] @
Haha...nije smesno! Resnik je elitno naselje... 
[ zeoN_Rider @ 27.12.2008. 23:56 ] @
Da, al u bajci, pogotovu deo ka ranžirnoj stanici.
Pozdrav zeoN_Rider
[ dule6491 @ 28.12.2008. 10:03 ] @
Zeone,nemo se vredjamo...ja ta vasa brda ne diram,iako su mi poprilicno ruzna...pa 8semafora na 200m,o cemu da pricamo dalje...
[ zeoN_Rider @ 28.12.2008. 10:39 ] @
Pa jedno urbano naselje mora da ima toliko semafora, zar ne !!!!!!!!!!!!!
Ma šalim se.
Pozdrav zeoN_Rider
[ Andreja Z @ 28.12.2008. 13:37 ] @
hahahahah...alo ljudi..realno i resnik i rakovica su sela...samo se kanarevo malo brze kultivishe nego resnik...al dobro... sticice i do vas... kad udjemo u evropu... ;) E zone nisam znao koliko imash godina stvarno...nije mi to ni palo na pamet...a nije ni bitno... nego, ja imam studio na kanarevom, pa ako mozesh i hocesh da svratish da pogledash te monitore....ili kako god tebi odgovara...da to sredim shto pre, jer su mi neophodni...!!! e sad opet glupo pitanje... kolko bi mi ti to naplatio...
[ Andreja Z @ 28.12.2008. 13:45 ] @
e nemoj da se vredjate ljudi... i Resnik i Rakovica su , relano, sela... samo shto se kanarevo malo kultivisalo.... al dobro... sticice to i do resnika.... Nego zeone... imam ja studio na kanarevom pa ako stvarno mozesh da pogledash te zvuchnike bilo bi dobro shto pre, jer su mi neophodni za rad, ako ti odgovara javi...ili bilo kako tebi odgovara... tu smo... a za godine, nisam ni razmishljao o godinama... jebo godine...
[ Andreja Z @ 28.12.2008. 13:48 ] @
jebo me wirelles...prso mi je komp....
[ zeoN_Rider @ 28.12.2008. 18:25 ] @
Andreja Z, jel čitaš ti privatne poruke?
Pozdrav zeoN_Rider
[ Andreja Z @ 28.12.2008. 21:49 ] @
nemogu da prochitam PM...?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ zeoN_Rider @ 28.12.2008. 21:54 ] @
Kako ne možeš, na vrhu strane red ispod tvog nadimka imaš pravougaonik u kome piše Privatne poruke.
Otvoriš i čitaš.
Možda nisi dobro podesio tvoj nalog na ovom forumu.
Ako ne uspeš ostavi Br. telefona.
Pozdrav zeoN_Rider
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|