[ joste @ 27.12.2008. 20:51 ] @
Zdravo svim forumasima! Vec tri godine imam pomenuti telefon, ali od nedavno je poceo da ispoljava dva problema. Prvo, vise ne uspeva da mi prikaze televizijski signal sa EDGE mreze, pokusava minut - dva i na kraju ne uspeva da se konektuje. Nekada je to uspevao za svega par sekundi. Mislio sam da mi ne valja SIM, zamenio sam ga novim kod operatera (Orange), proverio SVA podesavanja, ali nazalost - problem nije resen. Nekoliko nedelja nakon pojave tog problema, primetio sam da se moji sagovornici zale da me ne cuju dobro; odlazni signal iz moga telefona je bio iseckan, cujes dva sloga, zatim ne cujes treci, i tako u nedogled. Ta situacija podseca na onu kada se nalazite u zoni sa minimalnim signalom na granici prijema, pa sam pomislio da nesto sa predajnikom ne valja. Ipak, signal na S-metru na displeju telefona pokazuje maksimalnu vrednost. Zanima me vase misljenje, sta se sa njim desava i da li postoji resenje za ove probleme, jesu li oni povezani i da li se uopste isplati popravljati ovaj telefon? Ja imam dosta opreme za njega, tako da bi mozda bila steta da ga (prerano) posaljem u penziju, iako se sada na trzistu mogu naci citavi dzepni kompjuteri tipa HTC Touch i sl. U svakom slucaju, hvala unapred na vasim odgovorima! ![]() Joste |