[ bora61 @ 28.12.2008. 10:27 ] @
| Hard disk je podeljen na 2 particije. I 60GB , II 420GB.
Na prvoj imam instaliranu Vistu Biznis Sp1 legalnu. Sve radi kako treba i imam image cele I particije.
Hteo sam da probam Windows 7 6965bild. Narezao sam ga na dvdrw i zeleo da krenem u instalaciju. Disk se ocita, dodje do njegovog aero ekrana i tu stoji.
Dobro, rekoh sebi, predpostavljajuci da je problem u imidzu te bete.
Stavim originalni Vista biznis sp1 medij ( sa kojim sam instalirao Vistu pre 9 meseci), butnem i ponovo dodjem do istog problema. Samo plavi Vistin ekran ( ne bsod) i tu stoji do besvesti.
Stavim nakon toga originalni XpSp2 disk, butnem i normalno dodjem do opcije gde me pita, da li da obrisem particiju, da li da uradim repair?
Da li neko ima pojma o cemu se ovde radi?
Nema virusa, nema spywarea. Sve igre rade kako treba i ostali programi.
Zasto Vista medij ne nudi opcije pre instalacije? |
[ tasicss @ 03.01.2009. 16:52 ] @
Vista ti je cudna i ja se kod Viste pitam zasto nije ovo zasto nije ono ali jednostavno ni Bill nema odgovore. Jedini nacin je da uspomoc Partition Magic formatiras C particiju pa onda probaj Vistu, trebalo bih da instalacija krene normalno. Konkretno vezano za tvoje pitanje nemam odgovora. Koristio sam i ja Vistu 6 meseci pa sad pokusavam vec 9put da je podignem i ne prolazi instalacija, sve se sredi podigne ali kad krenem istalaciju Drivera ona se jednostavno ukocu znaci totalno blokira da nema leka. Kupicu XP i da zaboravim na probleme, ionako je poznato da je Vista promasena investicija!
[ zonic @ 03.01.2009. 18:59 ] @
Probajte da za ovu priliku instalacije nadjete DVD drajv sa IDE kablom prikljucite tj. zamenite Vas ako je SATA ,trenutno ga otkacite pokusajte uspece sigurno.
[ tasicss @ 04.01.2009. 02:04 ] @
Ja sam vec osposobio moj lap-top, instalirao sam moju staru legalnu kopiju Windowsa XP, apdejtovao ga i sada radi kao zmaj! Inace lap top je Fujitsu Siemens V5535 Stari dobri XP je XP!
[ zonic @ 04.01.2009. 13:24 ] @
Steta kako se brzo predajete malo vise borbe !
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.