[ despot77 @ 30.12.2008. 08:10 ] @
Ovako, hoću da napravim svoj instalacioni disk Win XP SP3 sa svim zakrpama do danas, koristim original instalacioni disk WinXP, program nLite, i skinuo sam sp3 sa microsoft-ovog sajta ali ne znam kako da skinem zakrpe koje su izašle poslije SP3, ustvari da li je to uopšte moguće...
hvala
[ boka2304 @ 30.12.2008. 12:49 ] @
Ne znam da li je moguce te dodatne zakrpe staviti na insalacjoni cd a sto se tice insalacjoni WinXp + SP3 to se moze uraditi.

Evo link

http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=295

Pozdrav
[ Take 5 @ 30.12.2008. 14:50 ] @
Svakako da je moguce!
Postoji odlican specijalizovan sajt koji redovno izdaje azurirane zakrpe kao i program "Integrator" za integraciju tih UpdatePacks u instalacioni CD Windowsa.
Trenutno postoje odvojeni fajlovi za azuriranje SP2 i SP3 verzija XP, ali ne i za Vistu.

Sajt je potpuno legalan, pa slobodno pogledaj i preuzmi sve sto ti treba RyanVM's MSFN Files Page

Na samom sajtu mozes da procitas i uputstvo, kao ces pomocu ponudjenog "RyanVM Integrator v1.5.3" da integrises "Windows XP Post-SP3 Update Pack 1.0.2" ili "Windows XP Post-SP2 Update Pack 2.2.4" u instalacioni CD za Windows XP
[ despot77 @ 31.12.2008. 07:55 ] @
Citat:
Take 5: Svakako da je moguce!
Postoji odlican specijalizovan sajt koji redovno izdaje azurirane zakrpe kao i program "Integrator" za integraciju tih UpdatePacks u instalacioni CD Windowsa.
Trenutno postoje odvojeni fajlovi za azuriranje SP2 i SP3 verzija XP, ali ne i za Vistu.

Sajt je potpuno legalan, pa slobodno pogledaj i preuzmi sve sto ti treba RyanVM's MSFN Files Page

Na samom sajtu mozes da procitas i uputstvo, kao ces pomocu ponudjenog "RyanVM Integrator v1.5.3" da integrises "Windows XP Post-SP3 Update Pack 1.0.2" ili "Windows XP Post-SP2 Update Pack 2.2.4" u instalacioni CD za Windows XP

U međuvremenu sam dobio isti odgovor na drugom forumu ali u svakom slučaju hvala puno, to je ono što sam tražio...