[ ilDuceo @ 06.01.2009. 17:27 ] @
| Instalirao sam Windows 7 na lap Fujitsu Siemens i sve savrseno radi. Prepoznao je sve komponente i instalirao drajvere za svaku. E, sad.... poucen iskustvom iz Viste krenuo sam da instaliram drajvere za graficku (sveze skinute sa intelovog sajta) kad mi Windows "javlja" da su vec instalirani noviji drajveri. E, sad me interesuje da li da instaliram te intelove ili da ostavim ove koji su dosli uz Win? Primetim nekad seckanje pri animaciji prozora sto se nije desavalo na Visti sa intelovim drajverima. Cekam vase misljenje! |
[ Take 5 @ 06.01.2009. 18:39 ] @
Pa probaj jer bi trebalo da uvek mozes i da vratis prethodnu verziju drajvera iz Device Manager / Device Properties / Rollback driver
[ kasanova @ 19.01.2009. 20:13 ] @
to ce biti problem,koju si ocenu dobio za tvoje hardvere,idi na update windowsa pa vidi dal ce pronaci neke druge drivere,lap top sam po sebi oce da koci,po gotovo ako su se instalirale aero theme funkcije...windows 7 ce biti strasan os..zamenice xp u potpunosti,sto vista nije uspela...sedmicu koristim 2 meseca,soudblaster emu0404 nece dobro da mi radi
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.