[ zoran13 @ 10.01.2009. 22:06 ] @
Kupio sam nov racunar i uz njega dobio USB mini phone, instalirao ga i sad kada je telefon prikljucen na komp preko USB kabla i kada skajp zazvoni telefon ne reaguje, tj ne zvoni...Ja mogu normalno da se javim kada kliknem misem na zelenu slusalicu i telefon normalno radi, tj mogu normalno da razgovaram. Kada hocu da zavrsim razgovor mini phone ne reaguje kada pritisnem crvenu slusalicu i opet moram klikom misem da rekinem vezu.
Dakle problem je sledeci, mini phone mogu da koristim samo kao slisalice sa mikrofonom jer ne reaguje ni na jedan taster koji pritisnem. Nekoliko puta sam ga reinstalirao, ali isti slucaj...
Inace kada idem na podesavanja mini phona nikakve opcije za podesavanje tastera nema, niti njihove ukljucivanje..jedino sto ima jeste da odaberem jacinu tona i mikrofona.
Mozda sam malo s'brda s'dola pisao, ali ako je neko razumeo u cemu je problem i zna resenje neka pise...
pozdrav
[ bachi @ 10.01.2009. 22:42 ] @
Tools, options, advances, hotkeys...

Setuj answer call tako što ćeš klikniti na change shortcut key, deselektovati sve ček boxove, kliknuti mišem na polje za tekst i pritisnuti zelenu slušalicu na tom mini phoneu.

Za reject isto to, samo crvenu slušalicu.

Možda pomogne, al' ne mora da znači. :)
[ zoran13 @ 11.01.2009. 22:49 ] @
Hvala pomoglo je...ali samo sam stiklirao opciju "enable keyboard shourtcuts" i radi....samo jos da provalim kako da kad me neko zove zvoni!!!

u svakom slucaju hvala!!! pozzz
[ bachi @ 12.01.2009. 09:56 ] @
Imaš u podešavanjima za Skype da namestiš preko koje muzičke karte će da zvoni. Tu namesti USB sound card ili tako nešto. Nemam Skype sad instaliran, tako da potraži, a ako se ne snađeš, pošalji mi PP.
[ zoran13 @ 12.01.2009. 14:43 ] @
Jutros opet nije htelo da radi pa sam skinuo nove drajvere i sada radi bez problema, samo kada podesim da mi zvoni mini phone on samo svetli nikako ne mogu da provalim kako to da podesim... Inace phone je marke USRobotics...