[ zero_byte @ 12.01.2009. 18:55 ] @
Imam Wireless internet i sve mi je super radilo sve dok nije dosao "taj" trenutak...obratio sam se i provider-u i dolazili su serviseri,rekli da nije do mene,a ni do njih...kazu kao,telekom u pitanju...medjutim ja sumnjam na to da mi provider-i u gradu kod mene kradu protok,jer sam vec cuo neke price da oni hoce da izvuku protok od nekog korisnika,da bi njima dopunili.....ne znam da li sam dobro objasnio o cemu se radi,recite mi da li postoji mogucnost da mi oni,kao provideri,tako nesto rade jer ne prosto nemoguce da se to,sto se meni desava s internetom,desava iz cista mira i zbog gubitka signala?

primer: ujutru mi internet radi ODLICNO...posle 12:00h(otprilike) pocne da laguje,tj. sporo otvara stranice i smanjena download brzina....pa malo kasnije opet radi kao podmazano....i sve tako,na kracim periodima promene koliko hoces :S

i ako je moguca ta kradja protoka,da li postoji neki program pomocu kog mogu da proverim da li neko koristi moj protok,sem mene? ako razumete......

hvala!
[ fade @ 12.01.2009. 20:46 ] @
Moze biti preopterecen link,preopterecena pristupna tacka,par korisnika sa ocajnom opremom koji muche ap,pa su ostali korisnici zapostavljeni itd itd. Nema tu nikakve kradje,ljudi posle podne krenu online,skidanje i tako to,puno ljudi,losha oprema= sve to sto ti se desava...
[ Ivica Popovic @ 13.01.2009. 23:11 ] @
Odradi tracerute do gogla kad ti opadne protok i postavi ovde

u command prompt otkucaj: tracert www.google.com

napomena: odradi to na ler konekciju tj ne downloadaj nista sa intenreta