[ Kosuth @ 16.01.2009. 18:37 ] @
Izvinjavam se ako moje pitanje izlazi iz okvira teme ovog foruma,ali nemam mnogo vremena za dalja pretraživanja,a odgovor mi je HITNO potreban.
Instalirao sam gmail drive i dobro to radi,međutim kada otvorim gmail nalog na koji sam uputio folder(pravni predmet,hronološki poređani fajlovi,što je od presudnog značaja za snalaženje)fajlovi nisu uopšte po redu kako su folderu bili poređani.Ispreturani,e sad,verovatno po nekoj"logici",ali koja meni apsolutno ne odgovara.Pokušao sam i sa numerisanjem fajlova,recimo 1,2,3...9,ali nije funkcionisalo.Pokušao sam i sa dodavanjem nule ispred jednocifrenog broja,ni to nije pomoglo.Uglavnom mi budu ispreturani fajlovi sa jednocifrenom numeracijom.
Zna li neko da mi kaže šta da uradim da mi gmail drive prebacuje fajlove onako kako su u folderu poređani.
Raspolažem sa jednom solidnom"dvojkom" i OS W98.
Ali molim objašnjenje na srpskom"da vas ceo svet razume".

Pozdrav i hvala!
[ Rekla Kazala @ 16.01.2009. 19:47 ] @
Nisam siguran da te potpuno razumem. Medjutim ako je ono sto mislim da ti stvara problem onda ti je resenje banalno. Desnim klikom na otvorenom G-Mail Drive folderu ti se pruza mogucnost da izaberes kako ce da ti se predstavu fajlovi (a mozda i folderi), znaci po imenu, hronolski itd. Nadam se da ce ti ovo pomoci.

Srecno
[ enthusy @ 16.01.2009. 21:41 ] @
Ja nemam rešenje za tvoj problem sa Gdrive, ali imam jedan drugi predlog. Ako sam te dobro razumeo iz ovoga "pravni predmet, hronološki poređani fajlovi..." ti si upload-ovao fajlove koji su najverovatnije urađeni u Microsoft Office-u. Ako ti za takve fajlove treba online skladište onda koristi docs.google.com Tu ćeš se ulogovati sa username i password koje koristiš i za Gmail. VIŠESTRUKO praktičnije je na tom mestu držati tu vrstu dokumenata nego na Gdrive. Ima milion opcija, ispitaj ih malo.