[ vlado85 @ 17.01.2009. 13:25 ] @
Imam dosta dobrog softvera za izradu video prezentacija, ali opet nedostaje mi softver kojm cu moci bez problema emitovati odradjeno.

Sta mi treba?

Radimo organizaciju izbora sportiste godine. U jednom uglu scene se nalazi platno i projektor. Planirao sam da odradim jedan univerzalni video koji ce pozeliti dobrodoslicu prisutnima i vrtjeti se u pozadini sve dok ne dodje vrijeme za proglasenje talentovanih sportista. Prozivanjem talentovanih i njihovim izlazkom na binu, na projektoru ce se vrtjeti fotografije pomenutog sportiste. Poslije dolazi vrijeme za trenere, sportske radnike, pa vrijeme za muzicku numeru, pa izbor najboljih sportista.

Mislio sam da odradim pojedinacno video za svakog sportistu ili mozda da kombinujem video i fotografije i da kada dodje vrijeme za to jednim klikom prelazim na sledeci sadrzaj, bez da to prisutni mogu vidjeti na projekciji. Znaci potreban mi je takav softver, koji ce pustati video dok ne dodje vrijeme za sledeci video ili fotografije?
[ bytefx192 @ 17.01.2009. 14:28 ] @
Pa mogao bi da odradis video u tim softverima koje imas, a kasnije, posto hoces na "klik" onda mozes da exportujes sav video u DV AVI i uvezes u POWER POINT !

:) TO je po meni neko resenje :)
pozZ
[ vlado85 @ 17.01.2009. 15:27 ] @
Odraditi video mi nije problem. U Power Point mogu importovati video!?
[ bytefx192 @ 17.01.2009. 15:47 ] @
Naravno.... Experimentisi malo, samo je bitno da je izlazni materijal u MICROSOFT AVI, ne u DV AVI. Posto PowerPoint prihvata koliko sam upucen samo Microsoft Avi. Ukoliko nema nekih dodatnih pluginova....

Pozdrav !
[ Fac Ut Vivas @ 18.01.2009. 02:21 ] @
Može li u Power Point-u da stavi neki klip u loop?
Znači da se vrti taj neki univerzalni video dok ne dođe vreme na nekog sportistu, pa onda da pređe na video tog sportiste da se on vrti neko vreme pa da se ponovo vrati na loop???