[ V0JKAN @ 18.01.2009. 23:24 ] @
[ V0JKAN @ 18.01.2009. 23:24 ] @
[ V0JKAN @ 20.01.2009. 08:44 ] @
Da li je moguće da niko nije imao sličan problem, ili da niko nema taj model HP-a
[ V0JKAN @ 21.01.2009. 08:18 ] @
Juče sam na drugoj particiji instalirao Windows 7 (for testing)
na kojoj sam instalirao drajvere za Vistu i bez problema sve radi. Mislim na WiFi, sve radi odlično bez podešavanja rutera. Jedino imam problem sa drajverima XP-a. Imate li kakav predlog, obzirom da sam orginalne drajvere skinuo sa HP-ovog zvaničnog sajta http://h20000.www2.hp.com/bizs...p;taskId=135&swEnvOID=1093 [ fade @ 21.01.2009. 08:53 ] @
Te kartice se koriste na dosta laptopova,da ne valjaju ne bi se koristile. Znaci,ti instlairas drivere koje dobijes uz laptop na cd-u, skeniras i nista ? Da nisi mozda zaboravio da ukljucis wireless na laptopu?
[ V0JKAN @ 21.01.2009. 13:36 ] @
Uz laptop nisam dobio baš nikakav CD, svi drajveri su skinuti sa neta (sa gore navedenog sajta)
a što se tiče dugmeta za Wireless naravno da sam ga uključio [ kvazigale @ 08.02.2009. 13:56 ] @
na oficialnom sajtu skini drajvere za waerles za vistu i instaliraj ih na xp. kod mene je sve proradilo. pre toga odi na mrezniu i uninstal. javi dali radi.
[ boranin @ 31.07.2009. 02:54 ] @
Da se konacno demistifikuje problem. Iskreno i ja sam se ubio trazeci razlog sto nece da vidi AP i sl. Da bi sve radilo ok, potrebno je samo promeniti jednu glupost, a to je LOKACIJA, dakle u Advanced Settings wireless kartice u polju lokacija mesto najcesce vrednosti Jugoslavija staviti United States ili nesto slicno... Kod mene je to resilo, nista drugo nije bilo problem, samo to.
[ jeff-ta @ 07.08.2009. 13:56 ] @
i ja sam imao taj problem na xp i resio sam promenim lokacije kao sto su ti reki jedino tako iki kada insaliras sistem stavi sve na us osim ako imas latinicu na tastauri i tako instaliraj ili u podesavanju ako instaliras serb promeni na bilo koje npr us englis itd samo nemoj jugoslavija
[ Perudji @ 16.10.2010. 20:38 ] @
Ne zanam da li ću pomoći , ako malo pojasnim @boranin i j@eff-ta postove. Pre svega da im se zahvalim, obojici, jer sam se mučio tri nedelje , ne znajući kako da rešim problem. Što je najgore kod mene je godinu dana sve dobro radilo. Onda sam imao virus , koji je izgleda doprineo ovom problemu.
Znači: 1. Desni taterna na ikonu My computer, pa properties, 2. Zaim kartica Hardware, pa device manager 3. Na netWork adapters kliknite da vam prikaže adaptere, 4. Na broadcom 802.11g , kliknite desnim tasterom, pa propertis, 5.Startujte Advanced, 6. U koloni Property , nađite lokaciju 7. U koloni Value, sa desne strane promenite na Ujedinjeno kraljevstvo, recimo 8.Stisnite OK. I to je to, kraj mukama. MOMCI JOŠ JEDNOM MNOGO HVALA, SILA STE. [ lydon_lo @ 23.03.2012. 11:57 ] @
Da ne otvaram novu temu....
Instalirao sam drajver sa HP-ovog sajta i obavio sva podešavanja i postavljanje šifre - sve prema uputstvu koje sam dobio uz modem. Promenio sam i lokaciju na United States. Kada otvorim prozor sa prikazanim dostupnim mrežama moja je prva sa najjačim signalom, a komšijina odmah ispod sa par crtica snage signala...Kad pokušam da se konektujem posle par sekundi se pojavljuje obaveštenje da mreža nije u dometu - dakle nema ni otvaranja prozora za unos šifre. Klikom na komšijinu mrežu regularno se otvara prozor za unos šifre. Imate li ideju šta bi moglo biti u pitanju? Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|