[ frenk_castle @ 20.01.2009. 18:06 ] @
Valjda je pitanje u pravom forumu. Imam sledeci problem. Pokusavam da nadogradim svoja programerska znanja C++ uceci Visual C++ .Net. Ako sam se lose izrazio oprostite. Imam knjigu koju sam dobio vise manje na poklon Visual C++ .Net Version 2003 Step by Step. Do sada sam koristio Microsoft Visual Studio 2005. Koliko sam uspeo da procitam u help-u neke od stvari koje su postojale u verziji 2003 i koje se koriste u knjizi koju imam su zamenjene, izbacene, u verziji 2005. Recimo ukucam String * input = Console::ReadLine(); i kompajler mi javi da tako ne moze nego da koristim handle operator ^. Kada ukucam String ^ input = Console::readLine(); on taj red proguta, ali mi posle toga pravi probleme. Da bih skratio maltretiranje oko nekompatabilnosti knjige, primera koji idu uz nju i razvojnog alata uzeo sam od kolege Visual Studio 2008 i sada mi treba vas savet. Koja knjiga je dobra da iz nje ucim Visual C++ .Net, a da je kompatibilna sa verzijom Visual Studio-a 2008. Ne znam koliko sam bio jasan, ali cenio bih pomoc oko izbora literature. Hvala unapred. |