[ melic @ 22.01.2009. 18:30 ] @
| pozdrav svima.kako glasi naziv potrbna mi je pomoc u vezi laptopa packard bell easy note,ova laptop sa dobijo na poklon od rodzaka,posle reinstalacije windowsa ne mogu mu pronaci wlan urezaj to jest dali to uopsre ova ima.u trey baru mi pokazuje ikonicu wireles lan conector indikator ali ja ga jednostavno u sistemu ne vidim.i jos jedno pitanje u vezi baterije dali postoje drveri za njih ili ih windows sam instalira.
|
[ Davor Stanković @ 22.01.2009. 20:13 ] @
Kao prvo, kompletan tekst je skoro pa nerazumljiv, ali nisam sada nikakav lektor da drzim ovdje pridike...
Kada podignes sistem instaliraj sve drivere koje si dobio uz taj notebook!
[ Talicni_Mne @ 25.02.2010. 11:32 ] @
ako moze i meni kakvo obavestenje imam laptop packard bell odjednom mi je monitor mrtav samo crno nista ne pokazuje?????
[ fidel_urga @ 25.02.2010. 13:21 ] @
melic,
Pogledaj na kucistu laptopa da li postoji prekidac (obicno klizac levo - desno) pored kojeg je ugraviran znak za wireless. Ako nema takvog prekidaca moguce da se ukljucuje na kombinaciju tastera tastature Fn+neki od tastera na kome se nalazi ugraviran znak za wireless. Proveri i da li je fizicki ugradjena kartica u slot: odvrni strafove sa poklopca na donjoj strani racunara i skini poklopac. Ako kartice nema onda mozda i ne treba da je imas u Windowsu:)
Talicni_Mne,
Kako je doslo do kvara? Probaj da izvadis bateriju pa tako ukljuci racunar. Probaj memoriju da stavis u drugislot ili da izvadis jedan modul ako ima 2...
[ miki069 @ 26.02.2010. 00:51 ] @
Da si na onoj slici kliknuo na grupu "Network adapters" otklonio bi i poslednju dilemu:
- XP ti je instalirao Wi-Fi mrežni adapter, a ti neznaš da ga uključiš ili
- računar uopšte nema Wi-Fi adapter?
Verzija da računar ima Wi-Fi adapter a da ga XP nije instalirao otpada jer nemaš nijedan uređaj sa znakom pitanja.
[ dejanrdr @ 15.03.2011. 13:49 ] @
imam problem sa Easy note e2400, naime kad pokusam da ga upalim cuje sekuler nekih 2-3 sec i nista . ne daje nikakav znak. mala pomoc?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.