[ Echostar2200 @ 24.01.2009. 12:17 ] @
Vidim da svi nešto kao radi DiVX sa titlovima, ja još uvek to nisam video, može mi neko dati upustvo kako to da uradim, i da li postoje neki uslovi da to radi.
Ja sam uzimao DiVx filomove sa USB-a i DVD-a, a pokušao sam i da prebacim neke filmove na njegov HDD, a ne znam kako kopirati titl na HDD, avi fajl jedino vidi.
Meni ovaj DVD rekorder mi malo nije userfriendly.

Znači znam da pustim divx film ali ne i titl (srt ili sub npr), a pogotovo ne znam kako da izaberem koji titl da povuče ako ih ima više

Uzmite u obzir da imam dovoljno hardware-skog i software-skog znanja da nepravim početničke greške

Miki

[Ovu poruku je menjao Echostar2200 dana 24.01.2009. u 14:35 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Echostar2200 dana 25.01.2009. u 21:37 GMT+1]
[ bobiska @ 26.01.2009. 17:47 ] @
Nemam ga, ali pretpostavljam da mora titl da ima isto ime kao i film. Probao?
[ crni73 @ 26.01.2009. 23:20 ] @
Titl mora biti istog imena i u istom folderu zato što se učitava automatski.
Prilikom kopiranja i titl se kopira automatski, iako se nigde ne vidi.

Uređaj pušta i divx-ove sa ekstenzijom .divx . Fajl sa ekstenzijom .divx u sebi sadrži film i titl (ili više njih ako postoje). Još jedna prednost fajlova sa ekstenzijom .divx je ta što titlu unapred na kompjuteru možete da podesite font , boju , veličinu, itd.

Jedan od programa 'sastavljanje' filma i titla (sa karakteristikama koje vi izaberete) je AVIAddXSubs , možete ga preuzeti na adresi
Code:
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
.
[ Echostar2200 @ 27.01.2009. 07:22 ] @
Juče sam probao varijantu kad je samo jedan film na CD-u i to radi, ali mi nije radilo sa DVD-ova, HDD i USB-a gde ima više filmova i foldera.

Danas ću probati taj način da dam isto ime i filmu i titl, ali prvo da vidim da li će da se kopira titl fajl na hdd.

Mislim da je Samsung omanuo u softveru, nikakva nauka nije bila na ovakom uređaju napraviti da se titl fajlovi vide i da se mogu rename-ovati direktno ili što je lakše da normalno vuče fajlove prema extenziji, a ne prema imenu. Velika Glupost
[ crni73 @ 27.01.2009. 21:46 ] @
Samo još jednom da napomenem. Kada kopirate bilo sa cd-a,dvd-a ili usb-a dovoljno je samo označiti film, ako postoji titl sa istim imenom (ime mora biti potpuno isto - velika i mala slova) i podržanim formatima (.srt , .sub , .txt , .smi , .ass , .psb) on se automatski kopira. Kada pogledate na hard disk-u uređaja titl nećete videti ,iako se on tu nalazi.
Još nešto u vezi titlova. Podržani su tilovi sa našim latiničnim karakterima (šđčćž), a takođe podržana je i ćirilica.
[ Echostar2200 @ 28.01.2009. 20:15 ] @
Da, proverio sam
sve je kako i crni73 kaže, međutim moram reći mnogo glupo rešenje, ali radi.

Ne znam kako je neko iz Samsunga uopšte došao do ovakog glupog rešenja.

OK.

Hvala na pomoći,
[ Echostar2200 @ 24.02.2009. 22:28 ] @
Kako presnimiti divx filmove sa HDD ovog DVD risivera na DVD?
[ holononi @ 29.04.2009. 17:21 ] @
Citat:
Kako presnimiti divx filmove sa HDD ovog DVD risivera na DVD?

Formatiraj DVD disk u Video mod, VR mod nije upotrebljiv za presnimavanje DivX. Moraš korititi isključivo "minus" diskove (-R ili -RW).