[ wujke @ 24.01.2009. 18:50 ] @
pomoc oko logovanja.znaci automatski se loguje kako da se to iskljuci? |
[ wujke @ 24.01.2009. 18:50 ] @
[ IT_DooX @ 26.01.2009. 13:02 ] @
Da li koristis mozda Live CD/DVD verziju? To i treba tako ako je u pitanju LIve CD...
[ wujke @ 26.01.2009. 13:16 ] @
da koristim live ali u pocetku je bilo.dali tako treba nekoliko puta pa onda sam se loguje?
[ wujke @ 26.01.2009. 13:18 ] @
i jos nesto kako se tar.fajlovi prevode da budu za ubuntu.i to mi je mali problem.posto je ubuntu deb.
[ galahad @ 27.01.2009. 23:06 ] @
.tar ili .tar.gz je arhiva, a .deb je instalacioni paket...
A shto se tiche BT3... Ja nisam uspeo da ga poteram sa fleshke, a bash sam pokushavao svashta... [ wujke @ 28.01.2009. 01:36 ] @
izvini na ovako kasnom postu.uradices sledece.kazi mi prvo dali si uradio da ti bude boot fleska ako nisi.radi sledece.udjes u boot pa na falj bootinst.bat kad ga otvoris radi kao sto pise i onda na kraju press any key.kada to uradis onda restart pa u bios pa na first boot device i stavis usb koj imas.onda na power option nadjes acpi i stavis off ili disabled kada to uradis onda na taster f10 pa enter i dalje ide.ovako kad ocita kernel i ukljuci mod za biranje onda ides na kde i enter.i onda krece.Bitna stvar je da kada oces windos da vratis onda opet ono u biosu i opetu power pa na acpi i stavis enabled.jer windows je glup pa nece bez toga da se upali/javi jer sam ti pomogao.znaci udjes u flesku i imas folder boot da ne ides u win nego u fleskin folder i to je to
[ wujke @ 28.01.2009. 01:40 ] @
a ako imas linux kao sto vidim onda isti postupak.samo na nekim plocama acpi off radi a na nekima ne treba ni da se dira uopste.i jos nesto ja imam ubuntu i dize backtrack normalno.imam dualboot.win i lin a bt3 posebnohttps://static.elitesecurity.org/icon40.gif
[ wujke @ 28.01.2009. 02:12 ] @
u linuxu ides u usb.pa boot>pa bootinst.sh pa otvoris u terminalu i onda vidis slax pa dalje znas
[ galahad @ 28.01.2009. 12:07 ] @
Na to sam mislio kad sam rekao da sam probao sve fore... Pokretao sam bootinst.sh i kao obihcan user i kao root... I sve kao uradi, i kad treba sistem da mi digne, samo kazhe da USB nije boot device... A i gparted prikazuje boot flag na fleshki... Ko zna shta mu je... Skinutju CD image, pa tju narezati na cd... Mozhda mi je i plocha retardirana xD
[ wujke @ 28.01.2009. 23:32 ] @
e pa mozda fleska nije okey.narezi na cd i udri
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|