[ Ja_BL @ 26.01.2009. 11:43 ] @
nemogu pokrenuti NOD probao sam combofikx pokrenuti nece probao sam HijackThis nece pomagajte ljudi |
[ Ja_BL @ 26.01.2009. 11:43 ] @
[ 93 Stefan @ 27.01.2009. 12:55 ] @
Da jednostavno učitaš neki drugi AV i sa njim očistiš?
Ako ti ne bude dao da učitavaš, probaj na nekom drugom kompu na flash da staviš Kaspersky portable i da sa njim očistiš? Ako hoćeš mogu da ti dam link. [ cyberdjomla @ 30.01.2009. 11:03 ] @
Nije losa ideja.
Ali ako budes morao da koristis taj portable, onda gledaj da ti bude updateovan. Ako i posle toga ne budes mogao da pokrenes ili ako ti bude pokazivao "Invalid path" ili slicnu poruku onda otvori regedit i u kljucu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options obrisi podkljuceve Nod32.exe, nod32kui.exe ako koristis verziju 2.x za druge verzije nisam siguran kako se zovu podkljucevi. Svejedno obrisi svaki koji u sebi ima string sa path-om ka nodu (c:\program files\eset\ . . . ) Savet: Ne stavljaj vise ovakve naslove "potrebna hitna pomoc", "upomoc" i tako dalje ako ti je to potrebno onda okreni 112 sa mobilnog i dobices hitnu pomoc. Reci lepo "Problem sa startovanjem nod-a" ili "Nemoguce startovati Nod" ili kako god javice ti se neko SIGURNO. Ovo vazi i za ostale. Pozdrav!!! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|