[ WoWPro @ 27.01.2009. 11:57 ] @
| Da ga ne mrsim ,ovako.......
Kotistim VB 2008
Imam par pitanja :
1.Na formu sam postavio Picturebox i timer zeleo bih da se slike u pictureboxu vremenski same menjaju.....koji kod da dodam
2.na formi imam drive i dir , labelu , button ADD...ocu kad fokusiras neki folder u dir da se pojavi na labeli koliko tu ima Mp3 faila,i onda kada pretisnem button add,pesme iz fokusiranog
direktorijuma prebacim u TextBox
3.koji kod da dodam za procesbar da bi pokazivao trenutno vremensko stanje pesme(kako vec da se izrazim) i kako da napravim Volume
/pocetnika sam u VB / |
[ Helionprime @ 27.01.2009. 19:50 ] @
Pokušavamo da napravimo istu stvar. S tim da ja radim u Visual C++. Da sam nešto posebno vičan u VC++-u tome, nisam.
No ono što ja pokušavam da napravim ( za šta sam i postavio temu ovde) je prvo da pustim pjesmu stiskom na PLAY.
Kada to uradim pokušaću da u tom picturebox-u što ga pominješ da otvorim avi fajl ( jer sam i ja isto htio slideshow ), pa mi nekako jednostavnije da napravim sam slideshow u ... movie maker-u npr ( i zbog efekata i svačega )i samo pustim fajl kasnije.
Jesi ti uspeo da pustiš taj mp3 ? Kako ?
Ja sam pre neki dan uspeo da reprodukujem mp3 pokrenuvši ga iz console ( tako da pjeva u background-u ) (" player.exe ")
_________
Sada kad to hoću da uradim u VC++, uradio sam tako da stiskom na PLAY pokrećem taj "player.exe", koji sam pomenuo i pjeva.... no naravno to nije to.
i to za process bar i mene interesuje ! A Volume control sam našao negde i to čini mi se baš za VB ( zna Google, pokušaj :) ).... Javiću ti posle kad završim reinstall ....
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.