[ aleksandara 93 @ 27.01.2009. 16:38 ] @
Morao sam da postavim novu temu jer niko nece da mi odgovori.Našao sam veliki priključak u pojačalu i na njemu sam tražio i našao ulaz i radi.Zalemio sam 2 činčila i proverio ih da ne prespoje ali kada sam obacio jedan činčil le-diode na pojačalu su počele da trepkaju i da se gase.Ja sam odmah ga isključio i pregledao kabal i video da su mi u prodavnici dali priključak na kome su masa i jedan zvučnik bili prespojili.Pojačalo sada uopšte neće da se upali niti hoće da mi svetle le-diode.Počeo sam da ga otvaram pa me zanima dali je crko samo osigurač ili celo pojačalo pošto uopšte ne svetli nijedna le-dioda kao da nema struju?
[ zeoN_Rider @ 27.01.2009. 18:50 ] @
Pa jel to nije ovo :

http://www.elitesecurity.org/t...otrebna-pomoc-oko-ulaza-izlaza

Pozdrav zeoN_Rider
[ aleksandara 93 @ 27.01.2009. 19:16 ] @
Jeste samo sam morao da stavim novu temu jer niko nije hteo da mi odgovori.Jel imate vi neku ideju?
[ zeoN_Rider @ 27.01.2009. 20:50 ] @
Ne, dok ne otvorim uređaj!

Pozdrav zeoN_Rider
[ dule6491 @ 27.01.2009. 21:20 ] @
Cekaj..kratko si spojio ulaz.. Pa sta?
[ aleksandara 93 @ 27.01.2009. 22:23 ] @
Neznam ni meni nije jasno sta se desilo.To pojačalo je imalo neku kontrolu od računar i stereo priključak mi je prespojio masu i zvučnik i kad sam ubo priključak pojačalo je počelo da se gasi i posle toga nije htelo da se upali.Počeo sam da ga otvaram da vidim jel nije opteretilo neki osigruač ako ima pa da je crko što je malo nejasno.Sve u svemu postavio sam temu zato što ima specifične šrafove pa neki i mogu da otvorim a neki sa kleštama pa sam misleo da se nekome nešto slično desilo da znam na šta da ciljam