[ Serbiankum @ 29.01.2009. 16:31 ] @
Kako vam se cini sledeci sajt-portfolio:

http://www.drvoumomdvoristu.com/

Moderatori ako mislite da je reklama obrisite ovu poruku. Video sam da su i drugi kacili svoje portfolie, pa rekao da i ja okacim portfolio. Znaci sugestije za dizajn/kod.
[ eM3 @ 21.02.2009. 16:44 ] @
Iskreno, meni se nista na sajtu nije svidelo... Posebno mi je nejasno ovo ispod drveta... Koja je finkcija toga, a pritom je flash koji otezava stranu?!
Ovo na O NAMA strani sa "tooltipom" za slike mi se ne svidja...
Ako je osnovna funkcija sajta da prikaze vase radove, mislim da bi link ka portfolio strani trebao da stoji na svakoj strani na vidnom mestu, tj. u glavnom meniju.
I jos jedna bitna stvar koja nije vezana direktno za izgled vaseg sajta: mislim da su cene nerealne, prema usluzi koju pruzate. Posebno za html sajtove, 5 strana, malo zastareli dizajn, a izrada 7-21 dan za 200 evra, iskreno, nikada ne bih dao...

Toliko od mene... Pozz
[ Serbiankum @ 10.04.2009. 15:44 ] @
Svako ima pravo na svoje misljenje. Licno ne smatram da je sajt los. Cak sta vise na mnogim poznatim forumima je bilo dosta pozitivnih kritika. Sto ce tice vremena izrade sajtova, vreme je stavljeno okvirno. Ne pada mi na pamet da sajt radim 2 ili 3 dana, sto nije ni cilj. Kao sto i uvodjenje informacionih sistema traje dugo, tako i za kvalitetan sajt treba odredjeno vreme.

Takodje sajt je uvrsten i na noupe kao 70 svetskih trendi sajtova, pa ako oni misle da je sajt vredan paznje, onda sigurno jeste:

http://www.noupe.com/trends/we...ds-how-tos-best-practices.html