[ parmin @ 30.01.2009. 05:23 ] @
Vrlo često mi izbacuje poruku u outlooku, da mi je mali kapacitet mail boxa. A i neko ko mi šalje mailove, kaže da mu se vraćaju mailovi, jer mi je mail box, prebukiran. Gde da to povećam. |
[ parmin @ 30.01.2009. 05:23 ] @
[ uBaH @ 31.01.2009. 14:35 ] @
Maksimalna veličina svakog foldera (i podfoldera) koji je kreiran u okviru Outlook Express-a je 2GB. Moguće je da ti se prepunio inbox i ne može da prima nove poruke zbog čega one ostaju na mail serveru pa su ti prepunile i mailbox... pretpostavka.
Probaj da kreiraš neki novi folder i u njega prebaci poruke iz inbox-a. Pozdrav. [ parmin @ 31.01.2009. 14:50 ] @
Hvala. A gde mogu da vidim koliko mi je sada zauzet mail box. Skoro sam reinstalirao particiju C i mislim da imam 30-tak pisama u mail boxu, ali po raznim podfolderima ili već kako se to zove, u inboxu nemam ni jednu. Sve ih u jutru pregledam i razvrstam. Međutim izlazi mi obaveštenje da mi je mail box pun, a i dobi sam jednu poruku od jednog druga, da mu se vraćaju pisma, koja meni šalje, ali samo od njega i to po neko, sa naznakom, da mi je mail box pun.
[ uBaH @ 31.01.2009. 15:30 ] @
Za svaki folder u OE kreira se .dbx file na lokaciji: C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Identities\{GUID}\Microsoft\Outlook Express
Tu možeš videti veličinu svakog od njih. Proveri da li je isključena opcija Leave a copy of messages on server prema uputstvu: http://help.expedient.com/mailnews/messages_left_on_server.shtml Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|