[ vaske71 @ 30.01.2009. 13:49 ] @
Prilikom pokretanja racunara udji u Sejf Mod i pocisti sve programe koji se podizu zajedno s vindovsom
Citat:
Pokusala sam da reinstaliram windowse medjutim nece da mi ocita i stalno me vraca na isti.ja vise ne znam koju opciju nisam pokusala pa ako imate kakvu ideju javite molim vas
Ovo mi nije bas najjasnije - ako citac nece da ocita disk ili je vin disk ostecen ili ti nije dobar citac pa ga zameni novim - U suprotnom neces moci da reinstaliras vindovs .
[ ice baby @ 30.01.2009. 13:58 ] @
pokusala sam do sad sa tri cd-a i nijedan nije htjelo,a i citaca sam promjenila do sad vec 5 komada pa nemoguce da nijedan nije ok!nekoliko puta mi je zapocinjalo citanje medjutim uvek izbaci neku gresku!sa tim istim cd-ovima sam pokusala na drugom racunaru sa istim citacem i citalo je ok....jednostavno mi nista vise nije jasno tu:s
[ zoran_dojkic @ 30.01.2009. 14:14 ] @
Koju grešku i kada.
[ ice baby @ 30.01.2009. 14:24 ] @
pokrene mi boot from cd i nakon nekog vremena ocitavanja pise da ne moze da se nastavi jer neki fajlovi fale.....a broj greske se stalno mjenja:s
[ zoran_dojkic @ 30.01.2009. 14:34 ] @
Formatiraj hard disk u drugom kompjuteru, pa ga vrati i probaj opet instalaciju.
[ ice baby @ 30.01.2009. 14:56 ] @
i na safe mode mi je isto

dodje do ikonice administratora i ostalih korisnika i kad kliknem ne ide dalje

ponovo me vrati na isto.....
[ Senaid_backo @ 30.01.2009. 15:06 ] @
Jesi li probala da pokreneš safe mode sa command promptom, pa kada ti otvori command prompt da ukucaš sfc/scannow.
Da bi ovo radilo moraš imati ubačen cd od windowsa koji je instaliran, a ovo ti je nešto poput repair windows, znači zamijenit će oštećene fajlove sa novim, i trebalo bi da radi.
Try it!
[Ovu poruku je menjao Senaid_backo dana 30.01.2009. u 17:32 GMT+1]
[ Davor Stanković @ 30.01.2009. 16:13 ] @
Imam jedno pitanje...
Kada krene boot sa CD-a, jel' uspije da prekopira fajlove na hard bez greske?
[ ice baby @ 31.01.2009. 14:44 ] @
da ocita mi sve samo na kraju kad treba da udjem (da mi se pojavi desktop)ne moze da ocita moja podesavanja!
sve u svemu poslusala sam savjet i formatirala hard!nakon toga sam uspjesno instalirala windowse i sad je sve ok,ali mi nije jasno do cega je bila greska:s
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.