[ dkostadinovic @ 31.01.2009. 18:26 ] @
Nov sam u Linoksu i koristom sp6linoks. Sve je radilo normalno, a onda je ekran postao crn. Posle restartovanja, zahtevao je da se logujemi pokrenuo sam ga komandom startx. Medjutim, sada ne mogu da poktenem Gnome. Pokisao sam komandom: dragan@dragan-desktop:~$ sudo apt-get install gnome Odgovor je bio sledeci: Čitam spiskove paketa... Urađeno Pravim drvo međuzavisnosti Čitam informaciju stanja... Urađeno Ne mogu da instaliram neke pakete. Ovo može značiti da ste zahtevali nemoguću situaciju ili da koristite nestabilnu distribuciju gde neki zahtevani paketi još uvek nisu napravljeni ili su povučeni sa liste. Pošto ste zahtevali samo jednu operaciju veoma je moguće da paket jednostavno ne može da se instalira i da bi trebalo da prijavite grešku na paketu. Sledeće informacije mogu pomoći da se razreši situacija: Sledeći paketi imaju nezadovoljene međuzavisnosti: gnome: Zavisi: gnome-desktop-environment (= 1:2.20.2.2) ali neće biti instaliran E: Neispravni paketi Inace sistem radi normalno, ali kod gasenja racunara, nemam opciju restarta, gasenja, i zamrzavanja, vec samo zamrzavanje racunara. Ponekad pre gasenja ekran izgleda kao televizir kada nema slike, vec samo "sneg" na ekranu. Pozdrav |