[ SmarasBre @ 01.02.2009. 19:44 ] @
Pozdrav ljudi, imam jedan folder koji ne mogu da izbrisem. Pri tom, svaki klik na isti, otvara prozor Send error report/Don't send. Verovatno je zarazen. Ne mogu da mu pridjem. Pomoc? Hvala unapred. |
[ SmarasBre @ 01.02.2009. 19:44 ] @
[ Flash411 @ 01.02.2009. 20:13 ] @
Neka bude tema zasada tu. @SmarasBre,jesi siguran da je to mapa,mozda je
virus/program s ikonom od foldera? [ BBS @ 02.02.2009. 10:29 ] @
Nemora da znaci da je zarazen vec da iz nekog sasvim drugog razloga nemozes da ga obrises
[ SmarasBre @ 02.02.2009. 19:37 ] @
[ 93 Stefan @ 02.02.2009. 23:25 ] @
Citat: SmarasBre: otvara prozor Send error report/Don't send I šta piše koji proces ima grešku? Explorer? Meni se jednom desilo, konvertovao sam neki video klip i zabagovao mi se taj program sa kojim sam to radio i otišao sam samo End Process u Task Manageru, naravno taj nedovršeni fajl mi je ostao takav tu pola obrađen u tom folderu i uvek mi je kad otvorim taj folder izbacivao grešku Explorera. Ako je slično koliko se sećam mislim da sam samo obrisao ceo folder i bilo je sređeno, ne sećam se. Možda da probaš sa jednim programom Unlocker koji vidi koji proces vezuje fajl na koji klikneš (može i folder) i samo ih deblokira i može da izbriše. Stvarno ne mogu da vidim šta je na onoj slici Command Prompt-a, mislim da mi Outpost zajebava to. Da li si probao da obrišeš taj folder u Safe Modu? Može li iz Command Prompta da se obriše? Možda se samo pojavio loš cluster (ili kako se već zove sada) na tvom HDD-u pa je to problem? Jesi li probao da proveriš ima li grešaka na njemu sa onim chkdsk? [ SmarasBre @ 03.02.2009. 17:56 ] @
Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
a ponekad i DrWatson Postmortem Debugger. Ne mogu uopste da kliknem na folder, tako da ne znam kako da iskoristim Unlocker (imam ga). Probao sam u Safe modu, nece. Cak sam i skenirao AVG-om i prekinulo se (Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience). Ne razumem se bas, kako iz Command Prompta da ga izbrisem? Citat: 93 Stefan: Možda se samo pojavio loš cluster (ili kako se već zove sada) na tvom HDD-u pa je to problem? Jesi li probao da proveriš ima li grešaka na njemu sa onim chkdsk? Ako bi mogao da mi pojasnis, bio bih ti jako zahvalan. Hvala na pomoci u svako slucaju. [ 93 Stefan @ 03.02.2009. 23:17 ] @
Citat: SmarasBre: Ne razumem se bas, kako iz Command Prompta da ga izbrisem? Ni ja nisam znao, evo sad sam isprobao neke kombinacije, kad uđeš u taj folder u kom se nalazi taj fajl (ili foldera u kom je taj fajl, ne znam dokle možeš da uđeš) samo ukucaš del pa razmak pa ime tog fajla (del fajl.exe). Citat: SmarasBre: Ako bi mogao da mi pojasnis, bio bih ti jako zahvalan. Desni klik na particiju > Properties > pa kartica Tools > Error - Checking > Check Now i samo štikliraš obe stvari. [ SmarasBre @ 04.02.2009. 12:28 ] @
Probao sam da ga izbrisem del razmak pa ime, i pita me Y/N, ja dam Y, enter i nista se ne desi.
Citat: 93 Stefan: Desni klik na particiju > Properties > pa kartica Tools > Error - Checking > Check Now i samo štikliraš obe stvari. Uradjeno. Nista nije prijavio. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|