[ Helionprime @ 03.02.2009. 20:54 ] @
Kako da video fajl pustim u kreiranom PictureBox-u. Radim u Visual C#. Pretražio sam net i sve što sam našao je za VB, i nisam uspio da ukapiram. Ovo je kod koji koristim: Code: //PLAYER.CS class Player{ . . . public void Open(string sName) { Command = "open \"" + sName + "\" type mpegvideo alias MediaFile"; mciSendString(Command, null, 0, 0); } public void Play() { Command = "play MediaFile"; mciSendString(Command, null, 0, 0); } . . ////////////////////////////////////// //MAIN_PROGRAM.CS . . private void Playvideo_Click(object sender, EventArgs e) { video.Open("E:/TEMP/song.wmv"); video.Play(); } i ovo radi, stim da naravno otvori video u novom prozoru. Kako da taj video smjestim u PictureBox? ___________________________________________________________________________________ I ako još neko može da pomogne. Funkcija Play () ? Koristim mciSendString("play E:/TEMP/song.wmv ", null, 0,0); , No ovo mi daje mogućnost samo jedne reprodukcije. Meni treba mogućnost poziva funkcije, po završetku reprodukcije fajla. Postoji mogućnost. mciSendString("play E:/TEMP/song.wmv notify", null, 0,0); Notify će poslati poruku, kada se reprodukcija završi. Konkretno pitanje: Da li mi neko može napisati funkciju koja će da uhvati tu poruku? ( tako da bih ja mogao pozvati f-ju NextFile, kada se prethodni završi ) [Ovu poruku je menjao Helionprime dana 03.02.2009. u 23:03 GMT+1] |