[ upomoc9 @ 06.02.2009. 22:47 ] @
| Ljudi, pomagajte!
Danas sam kupio prvi put Panik lamu i vidim da se zove samo Panik lampa 60 LED.
Uključio sam je da se puni i iz nje se čuje zvuk ključanja kao na primer kad ključa ulje na ringli ili kao zvuk koji se čuje iz onih uljanih radijatora kad se uključe.
Ne razumem se i ne znam da li to tako treba.
Inače, ima vrlo mali miris kao plastike iz nje, ali nisam mislio da je to čudno jer je ipak nova i prvi put se koristi.
Nego, sad me mnogo brine ovaj zvuk.
hvala |
[ peca26000 @ 06.02.2009. 22:59 ] @
Javi kad pocne da dimi > vadi to iz struje crkava ti trafo za punjenje baterija !
[ robert63 @ 06.02.2009. 23:00 ] @
Dok Ti neko odgovori,,,,"to se mozda i zapali-dok-puni" !!!
Ne bi trebalo da se cuje NIKAKAV zvuk iz punjaca ili iz uredjaja koji se puni,
a tek ne bi trebalo da mirise na plastiku.
Punjaci i Uredjaji treba da budu tako dimenzionisani da se nista u njima NE pregrejava niti topi ili "mirise" dok pune.
Za tvoju sigurnost:
Prekini sa punjenjem veceras (nocas),,,pa nastavi sutra,dok je dan i kada Si blizu lampe.
Ako imalo posumnjas na neku pregrejanost,miris ili nenormalnost,,,ISKLJUCI punjenje i vrati (zameni)
lampu i punjac kod prodavca.
Poz
[ upomoc9 @ 06.02.2009. 23:12 ] @
Ljudi hvala mnogo na odgovorima ja samo da proverim.
Isključio sam i sutra ću da je vratim ima račun i sve.
Nego nisam tolika budala, no danas po podne kupio lampu i uključio da se puni a ono buka u kući ukućani i to pa se ništa nije čulo.
I eto sad sedim i čujem kao ono tiho ulje na vatri sto bi se reklo i ko velim da pitam jer se ne razumem u te LED lampe.
Srećom da sam uopšte čuo i primetio taj zvuk jer je relativno tih u odnosu na ostalu buku u kući.
A za onaj blagi miris plastike sam se tesio da je eto nov uredjaj a sve je to valjda kinesko ili čije je, ko bi ga znao, tako da reko - proćiće taj blagi miris.
Na njoj pise samo mala etiketica uvoznik Mac Trade Group a zemlja porekla P.R.C , znači kinesko i nema ništa više ni dekleraciju, ni ništa. A 2000 košta u prodavnici tehnike.
Hvala još jednom mnogo i nemojte se smejati, svakom se može desiti ovo, čak i da ne primeti.
[ peca26000 @ 06.02.2009. 23:20 ] @
Kinezi se smeju ! jer nema drugih proizvoda za iste pare.
Nikome nije smesno kad gori kuca ,to ti robert63 objasnio da budes pored nje ,nije uzalud .
[ robert63 @ 06.02.2009. 23:22 ] @
Niko se nije smejao,,,,,,,,,veruj Ti-!!!!!!! ( kako da Te uverimo ?)
Samo savet da punjenje nastavis sutra u toku dana.
Proveri da li taj punjac stvarno puni Akumulatore ?
Posle 10-15 minuta punjenja bi Lampa vec trebala da " ume da dobro svetli"---naravno ne dugo,,
a to bi bio znak da se akumulatori pune.
Ako imas neku kontrolnu lampicu (LED) za punjenje proveri i to,,da li radi.
Nastavak punjenja sutra,,,,,
[ 75-TAK @ 19.02.2009. 00:31 ] @
ako u medjuvremneu nije lampa crkla..... ne kuva ti trafo ,nego cvrci i prokuvava ona crna punjiva
baterija(akumulator)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.