[ casanoova @ 08.02.2009. 15:22 ] @
Da li ce google prvo indeksirati sajtove sa placenim domenom i hostingom ili sa free ?

Jos nesto:
Moj drug se prijavio za google ads sa domenom .com i placenim hostingom i dobio je dozvolu za jedan dan, a ja vec cekam 2 meseca i nista . . . Da li je to do placenog domena/hostinga ?

Koliki se realno uspeh moze postici sa fre domain name i hosingom ?
[ ||NeX|| @ 10.02.2009. 12:11 ] @
Može imati veze, a ne mora. Ali logično je, ako želiš da ozbiljno zarađuješ, da nećeš hostati na free serveru. Uloži tih 60dinara brate mili.
[ old @ 11.02.2009. 05:22 ] @
Free domen (obično je u kombinaciji sa free hostingom) nude firme u svrhu promocije. Kao i kod većine ostalih usluga i roba, promotivni period nije neograničen. Toliko o osnovama. Praksa dokazuje isto. Retki su free domeni koji ostanu bez reklama po više godina (ako opstanu online uopšte). Ne može se predvideti koji su to. I ovi što su opstali mogu svakog trenutka da nestanu ili da uvedu reklame. Ili prosto prestanu da budu besplatni - što je najmanja nezgoda.

Prema tome, što veći bude "uspeh" na pretraživačima sa free domenom, to će veća biti tragedija kada se bude moralo sve iz početka. (Zamisli - domen "odleži" 4 godine; desi se nešto neponovljivo pa ga linkuje par "značajnih" sajtova; nakupi se Lerijevog ranga; osvoji optimalne pozicije, ... a uopšte nije tvoj)


Free domeni su dobri - za pokloniti neprijatelju