[ stefque86 @ 09.02.2009. 00:45 ] @
Listao ja malo ovaj sajt i jos po neki i gledao na youtube-u kako se instalira Linux. Ja imam kuci SABAYON, i snadjem se i instaliram ga, ali iz drugog puta, posto prvi put nisam ostavio dovoljno mesta (10 GB je malo inace). Kada je prvi put zastao i prekinuo instalaciju ja butovao Hiren's boot i Partision magic i lepo obrisao obe stvari i prespojio ih nazad u D. A da, inace imam XP na C particiji i D za podatke, pa sam od D odvojio masta za Linux. Medjutim, drugi put sam instalirao, nije mi se dopao, skinuo sam Ubuntu i hteo ovaj da izbrisem na isti nacin kao i prvi put. I sve ja to super odradim, ali sad kada sam hteo da podignem Windows on mi izbacuje odmah na pocetku: GNU GRUB version 0.97 (639K lower / 2087552K upper memory) [Minimal BASH-like line editing is supported. For the first word, TAB lists possible command completions. Anywhere else TAB lists the possible completions of a device/filename.] grub> E sad, kad otkucam "boot" on kaze "Kernel must be loaded before booting" Ne znam komande u Linuxu, a hitno mi treba da mogu da se vratim na XP. Ne znam hoce li raditi ako ga budem formatirao, ali bih voleo to da izbegnem... Pomagajte, spasavajte... |