[ toka89 @ 10.02.2009. 22:36 ] @
Nikada pre nisam ni gledao temperaturu procesora. Meni na lap topu MSI GX600PX 211eu je u intervalu od (42-60) pri nekom normalnom radu (internet, text editori, muzika...) A cim ukljucim neku igricu ona pocne naglo da raste, kuler na procesoru pocinje da radi brze,ali ne moze da ga ohladi. Temperatura se digne do oko 100 stepeni i restartuje komp. Prvi put mi se to desilo kada sam pritisnuo turbo dugme na lap topu kada sam igrao NFSU. I posle 100 god upalim igricu, kada ono isto. Imao sam instaliranu Vistu, pa sam mislio da je zbog toga, sada sam instalirao Windows i opet isto. Da li je neko imao slican problem? Odprilike je otisao neki hardver na kompu,i koliko u servisu to treba da poprave?
[ pantic68 @ 11.02.2009. 01:57 ] @
Da li se tebi pregreva cpu ili gpu? Mislim da taj model ima felericnu nvidia 8xxx grafiku koja je uzrok problema i sto je izazvalo skandal i oteralo nvidiu u minus prosle godine zbog nadoknade stete. Posto pretpostavljam da je u garanciji nemoj mnogo cekati vec idi tamo gde si ga kupio i trazi ono sto si platio. MSi nije nikad mnogo zatezao oko garancije tako da ne bi trebalo da bude problema osim ako ih tvoj dobavljac ne napravi.
[ servis.impuls @ 02.03.2009. 11:52 ] @
Vreme je za ciscenje.
[ toka89 @ 02.03.2009. 13:48 ] @
ok.