[ Preks70 @ 26.11.2003. 13:18 ] @
Ima li neko dobar astroloski program?Ja koristim "World of Wisdom" koji sam skinuo sa neta i krekovao ali ima par nedostataka.Pozdrav ljubiteljima astrologije

[Goran Mijailovic: Sredjivanje teme]

[Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 28.08.2006. u 20:07 GMT+1]

[Plavigor: Izbrisao deo u suprotnosti sa pravilnikom]

[Ovu poruku je menjao plavigor dana 13.05.2007. u 17:20 GMT+1]
[ L I L I T @ 26.11.2003. 16:38 ] @
Po meni najbolji program s kojim sam se susrela je AstroWorld,
imaš i progi po imenu Astrolog ima malko robusan izgled,mada radi i pod linux-om :)
[ shoba @ 26.11.2003. 17:05 ] @
Postoji li neki bas jednostavan za koriscenje (da se sto manje ukucava a da on sam npr odredi koordinate mesta rodjenja)?
Nesto jednostavno za pocetnike, da nacrta natalnu kartu itd. ???
pozdrav
[ L I L I T @ 26.11.2003. 17:15 ] @
hm ''manje ukucava'' zanimljivo ...

Ako te brinu koordinate uvek su tu efemeride :)
mada što se tiče našeg područija koliko sam ja videla World of Wisdom ima najbolju podršku,i najbolji je za početnika
tj odprilike pruža upravo ono što ti tražiš
[ shoba @ 26.11.2003. 21:43 ] @
Eh, kad bih ja znao sta su efemeride !!!
Ja sam u stvari apsolutni pocetnik (toliki da jos nisam ni poceo ;) ) u astrologiji.
Hocu da pomognem jednoj devojci koja je naucila da tumaci natalne karte, ali ne zna da ih crta ( to valjda danas niko i ne radi rucno). E ja bih joj uradio natalnu kartu (zato mi treba sto jednostavniji), a ona ce posle to da cita....

Koliko je veliki taj World of Wisdom, da li moze da se skine s neta ili moram da ga nadjem na neki drugi nacin.

pozdrav !!!
[ L I L I T @ 27.11.2003. 19:36 ] @
progi koji koristi Dule sa Art-a zove se vrlo jednostavno ''Astrolog''
više o programu --> www.astrolog.org

a najbolji po meni je AstroWord,
www.astroworld.net
kao što rekoh astrolog mi se ne sviđa zbog tog njegovog robusnog/dos izgleda ;)

ima još jedan dobar programčić a trenutno ne mogu uopšte da se setim imena ..eh :)
[ Homer Simpson @ 01.12.2003. 12:59 ] @
Janus 3 je odlican profesionalni astro program,
jeste da je veliki 31mb bez update-a
ali radi sve sto treba i vise.
Nije tezak za pocetnike, pa
samo je potrebno malo logike
u radu
mozete ga skinuti sa http://www.astrologyware.com/
a za registraciju vec znate kako :)
[ natasa978 @ 08.12.2003. 22:47 ] @
Po meni je Winstar najbolji, ali on kosta, tako da bih ti preporucila da skines sa neta astrowin, od svih besplatnih on je najbolji, racuna i progresije, direkcije, solare... mana mu je sto je grafika losa.
A ni astroworld nije los, vrlo je jednostavan i dobar za pocetnike.

[ Nikola Denić @ 09.12.2003. 00:54 ] @
Da WinStar jeste najbolji samo jedini je problem je sto je moguce registrovati samo lite ver .. !
[ Penelopa @ 03.10.2004. 18:42 ] @
Ja ih imam nekoliko...ukljucujuci i neke od navedenih.

Meni se AstroWorld i ne svidja toliko...osim estetski naravno...
Ja korisitm i Canopus...racuna i solare i progresije i sinastriju i direkcije i tumacenje-sve sto je potrebno,a fin je i Winstar,ali se sa Interneta moze skinuti samo demo(30 dana)...nije bas estetski lep,ali je prihvatljiv i mali je...a sa moze da se skine sa net-a, i to ne u vidu demo verzije kao vecina drugih astroloskih programa.

A ako momku treba natalna moze i da je izracuna na sajtu
www.astro.com.
[ c1k4_ml3kc3 @ 26.08.2006. 22:06 ] @
Super je sto ovakva tema postoji.

Pa programi su uglavnom za pocetnike, ali astrolozima najvise koriste kada nemaju vremena da se bakcu sa stepenima planeta u efimiridama :P

Sta vise, onako kako ih ja radim je jednostavno - ubacim WoW (World Of Wisdom). Ubacim zeljeno ime. zatim mesto, datum i vreme rodjenja. Dobija se cak i mali tekst o tome kakva je osoba generalno, ali to nije dovoljno da se sagleda bas svaki aspekt ili uticaj kakav planete imaju dok su na odredjenim stepenima.

[Goran Mijailovic: sredjivanje teme]

[Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 28.08.2006. u 20:07 GMT+1]
[ bobana24 @ 13.05.2007. 14:15 ] @
gde moze da se kupi dobas program za izradu horoskopa na srpskom jeziku za pocetnike?