[ expocetnik @ 11.02.2009. 13:46 ] @
Evo pokusavam vec nekoliko dana da resim moj problem sa ove dve tabele.Procesljao sam forum uzduz i popreko ali ovakav primer nisam nasao. Ako neko ima vremena da mi pomogne neka se ne stidi ( svaka pomoc je dobrodosla). Ukratko, iz primera gornje tabele potrebno je da "izvucem" donju tabelu. Unapred hvala.
[ expocetnik @ 11.02.2009. 17:54 ] @
Izvinjavam se svima,ali sad sam primetio da nisam postavio dobar primer, to sam sad ispravio pa bih molio za pomoc, hvala unapred.
[ expocetnik @ 15.02.2009. 16:06 ] @
Pa prijatelji, gospodo i rodjaci, zar niko nista da mi odgovori? Krenuo sam da radim peske sa kopiranjem, uslovima, ne prikazivanjem nula u praznim celijama i jednim filterom, ali kontam da to neko ko je vestiji od mene moze jednostavnije da uradi. Ipak hvala bar na ovim pogledima na moje pitanje.
[ Goran Rakić @ 15.02.2009. 17:11 ] @
Evo slike u tri koraka.

Ako početna tabela ima puno redova, za korak 2 bih napisao makro ili možda može da se iskoristi neka ugrađena funkcionalnost za to. Za mali broj redova, lakše je ručno kopiraj-ubaci.

[ Jpeca @ 15.02.2009. 17:53 ] @
Evo tek sad sam pogledao primer. Imaš makro koji to rešava (potrebna mala prilagođenja) u temi http://www.elitesecurity.org/t351492-0#2199570
[ expocetnik @ 19.02.2009. 08:14 ] @
Hvala lepo na odgovorima.Neke stvari su mi sad jasnije kada sam bacio pogled na vase odgovore i nacine razmisljanja o ovom problemu. Bez obzira kako bude izgledala konacna verzija ove vratolomije zahvaljujem vam se na pomoci.