[ ptomic @ 13.02.2009. 12:52 ] @
Meni od subote uvece ne svetli xDSL lampica, a samim tim ni internet lampica. Kvar je prijavljen u ponedeljak, jer nedeljom, naravno, ne rade. Kvar je prijavljen u ponedeljak i kazu bice zavrseno u roku od 24h. u utorak, ponovo, cekam 45 minuta na telefonu da bi mi rekli da nije 24h nego 48 rok za popravku. Naknadnim bacanjem pasulja (citaj cimanje tehnicara u centrali) u sredu je utvdjeno da konekcija od mog mesta na DSLAM-u do mog rutera radi, ali da mi ne stize signal iz glavne centrale u BGD-u. Cetvrtak je red da se odslusa koncert muzike sa centrale u ZNJ-molu, odnosno, cekanje jos 40 minuta. :) Taj dan mi kazu da je kvar koji je prijavljen 09.02 otklonjen isti dan, ali da ce napisati zahtev. :S: Petak ko petak, pa jos 13-i, zovem, cekam, slusam muziku. Javlja se neki nadrndani koji krece da mi prica kako je moj kvar u procesu otklanjanja ali on ne moze da mi da informaciju. I kako on ne zna dokle je stiglo sa otklanjanjem kvara od 12.02, gde ja :mad: i kazem da meni to ne radi od 07.02. - "Ali vas kvar je popravljen 09.02." - "Nije, meni to ne radi od 07.02" - "Mozda je uspostavio konekciju, pa se diskonektovao" - " Nije" - "Kako vi to mozete da znate, niste 24 sata uz uredjaj" - "Nisam, ali imam LOG fajl rutera" - "Aha, onda vam ne mogu pomoci" (covek je rekao Aha, nisam mogao da verujem) ......... - "Kome da se zalim za period od 09.02-12.02" Tu covek krece da vice na mene, jer mi ni prvi put nije odgovorio na to pitanje. - "Kako se zovete i kome mogu da se zalim na vas rad" (posle ovoga se malo smirio) - "A*****, napisite mail na [email][email protected][/email]" - "Da li ima neki kontakt telefon" - To je jedini nacin" ............................ - "Koji modem imate?" - "Thompson" - "Ali to ne radi sa IPTV uslugom" - "Radi ali treba da se podesi, jer kod mene radi vec skoro 2 meseca" - "Treba da vam se da Huawei" - "Taj ne radi!" (donosili su 2 nova i nijedan nece da radi kako treba) I na kraju je ostalo da je to u "proceduri". - "Do vidjenja" - "Do vidjenja i cujemo se sutra ponovo" Ne znam da li da nastavim svakodnevno da ih smaram, ali mislim da to nema uticaja. :( |