[ Fanta @ 13.02.2009. 14:58 ] @
Poštovanje svima! Imam jednu continuous form-u koja na sebi ima par podataka: Redni broj, Prezime, Ime, Datum i par modula koji mi služe za pretraživanje te forme, tj. da kad korisnik napravi klik mišem na određeno polje u formi, recimo na polje Prezime u formi u kojem piše Vonić, forma će izbaciti samo one rezultate u formi koji se tiću prezimena Vonić. Slična stvar je napravita i za redni broj. Problem koji imam tiće se datuma, tj. filtriranja po datumu. Non stop mi javlja grešku, a meni još uvijek nije jasno zašto jer kad gledam kod meni djeluje sve OK. Kod u modulu glasi: Code: Public Sub SetFilterD() On Error Resume Next Set frm = Screen.ActiveForm With frm If .FilterOn = False Then .Filter = Screen.ActiveControl.name + "=#" & Screen.ActiveControl.Value & "#" Else .Filter = .Filter & " and " & Screen.ActiveControl.name + "=#" & Screen.ActiveControl.Value & "#" End If .FilterOn = True .Requery End With Set frm = Nothing End Sub Krajnja ideja je kad korisnik klikne na polje Datum u continuous formi recimo 10.02.2009 da izbaci sve rezultate koji se tiću tog datuma Zna li tko u čemu je problem? |