[ nekodrugi999 @ 16.02.2009. 12:19 ] @
| Imam motorolu sb5101 i ne znam napraviti da ona sama bira konekciju... gdje se ukucav kad ukucam adresu modema samo mi ispise neke nebitne informacije... jednino sto mogu promeniti je neka frekvencija... Sta propustam? |
[ network1 @ 16.02.2009. 12:53 ] @
koliko je meni poznato taj modem nema pppoe klijent u sebi - on radi samo u bridge modu. Tu PPPoE konekciju radis na racunaru ili eventualno na ruteru ako ga imas.
[ tdjokic @ 16.02.2009. 13:03 ] @
Cini mi se, iz nekih ranijih ogranicenih iskustava, da se takav modem ne identifikuje kod udaljenog sistema pomocu tvog user name i passworda nego pomocu svoje hardverske MAC adrese. Ja sam zeleo da imam na raspolaganju dva modema, jedan radni, drugi rezervni, a oni su rekli da je to nemoguce, mada mi nisu odmah objasnili razlog, ali mislim da je ovo sto sam naveo.
[ nekodrugi999 @ 16.02.2009. 13:36 ] @
Hvala, sad mi je lakse kad znam da. Ne znam sto su pravili LAN i USB prikljucak ako nemogu istovremeno raditi.
@tdjokic: ja upisujem ime i sifru i bez njih nebi islo. Mozda neki normalni provajderi identifikuju ih tako kao sto kazes, onda bih ovo gore verovatno izveo bez problema
[ Miroslav Cvejić @ 16.02.2009. 15:30 ] @
Citat:
nekodrugi999: Ne znam sto su pravili LAN i USB prikljucak ako nemogu istovremeno raditi.
Zato što u nekom trenutku nije bilo normalno da svaki računar ima integrisanu mrežnu kartu. Inače, na nekim modemima rade LAN i USB u isto vreme.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.