[ Acika @ 25.02.2009. 11:04 ] @
| Nedavno sam uzeo Digitalnu video kameru (ali sa kasetom) i zeleo bih da prebacujem snimke na ovaj laptop Acer eMachine E520! Pa me znamima da li ovaj laptop ima mesta za tu karticu, koja kartica mi treba i koliko od prilike kosta? I da li mogu sam da je ugradim ili moram u servis?
Hvala unapred!
Koristio sam pretragu ali nista slicno nisam nasao!
Pozdrav |
[ eric.cantona @ 25.02.2009. 13:25 ] @
ako ima ulaz za express card ili pcmcia postoje firewire adapteri
ukoliko nemaš taj jedan od ta dva ulaza, ne verujem da možeš nekako da integrišeš firewire
[ Acika @ 25.02.2009. 13:45 ] @
Eee hvala ti puno!
Inace u specifikaciji pise sledece
USB 2.0 4
Audio out 1 (line out / headphones)
Mic in 1 (line in)
ExpressCard slot (34/54mm) 1
Analogni VGA 1 (15-pin D-Sub)
LAN (RJ 45) 1
Modem (RJ 11)
e sad ja imam problem da nadjem taj ulaz, znaci jednostavno ne znam gde se nalazi i kako da otvorim taj ulaz, sa koje se strane nalazi, ili je ispod... ne znam, ali cim pise da ima, nadam se da ima i bas bi mi znacilo!!!
[ eric.cantona @ 25.02.2009. 23:23 ] @
gledao sam sad slike i ne vidim gde je ulaz :S
ovako izgleda ta kartica za koju bi ti trebao da imaš ulaz na laptopu (da li sa strane ili iza)

[ Acika @ 25.02.2009. 23:27 ] @
Hey da i ja sam za to saznao (mada su mi rekli da se tesko nalazi u Srbiji), ali i da moze da se nadje nista mi ne vredi, jer ja nemam taj slot na laptopu (danas sam se defintivno uverio u to), tako da sam uzeo neku karticu za desktop racunar i sve sljaka savrseno!!!! Hvala svim akoji su pokusali da mi pomognu! Pozdrav :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.