[ ackom @ 27.02.2009. 16:52 ] @
Potrebna mi je mala pomoc, ako neko ima vremena i iskustva s ovim molio bih da pomogne Ovo mi je u pocetnoj strani index.php: Code: <html> <script type="text/javascript"> <!-- function displaySubs(){ word="procitaj_sertifikat"; var url="ajax.php?word="+word; if (window.XMLHttpRequest) { xmlHttp = new XMLHttpRequest();// Mozilla/Safari }else if (window.ActiveXObject) { xmlHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");// IE } xmlHttp.onreadystatechange=AJAXresponse; xmlHttp.open("GET",url,true); xmlHttp.send(null) } function AJAXresponse(){ if (xmlHttp.readyState==4 || xmlHttp.readyState=="complete"){ document.getElementById("result").innerHTML=xmlHttp.responseText; } } </script> </head> <body > <a href=# onclick=displaySubs();>klikni me</a> <div id="result"> Pocetni tekst </div> </body> </html> a ovo u fajlu kojeg pozivam preko ajaxa: ajax.php Code: <?php $word=$_GET["word"]; echo "<a href=# onclick=displaySubs() >$word</a>"; ?> Sve ovo radi kad se klikne na link "klikni me", odnosno zamenjuje se "Pocetni test", sa recima koje se salju pomouc GET methode. Ono sto ja zelim da kad kliknem na link koji se nalazi u fajlu "ajax.php", da mi ponovo otvori "Pocetni tekst" i tako u krug. |