[ touch_master @ 28.02.2009. 21:54 ] @
Zapravo kada se konektujem na internet sa windows mobile 6 telefona posle nekoliko minuta, neki put i po pola sata a neki put i posle dva minuta, internet konekcija se prekine. I tako nekoliko puta sve dok dodje dotle da uopste ne prima telefon signal - ne moze da se telefonira uopste. Jel se desavalo to nekom, da li je to do telefona da se pozovem na garanciju ili je to do naseg provajdera? Ja sam 064.
[ dr.kis @ 01.03.2009. 20:55 ] @
Pa ako ti signal oslabi i ne mozes ni da pozoves ni da primis poziv, onda se zbog toga gubi i GPRS signal i zato imas prekid interneta. E sad to moze biti do naseg provajdera ili do samog telefona. Ako niko nema signal, ni na drugim telefonima, onda je do mts-a, a ako drugi imaju dobar signal tu gde ga ti nemas onda je do tvog uredjaja. Koji ti telefon imas, nisi nista napisao? Nekada hard reset resi takve probleme, mozda da probas to!
[ mimahitna @ 02.03.2009. 11:05 ] @
Pozdrav svima,
u 99% slucajeva problem je do provajdera.
Naime,gprs kod mts-a funkcionise ocajno,vise neradi nego sto radi tako da se nebrines !
Probaj da stavis telenor karticu i proveris funkcionisanje gprs-a.Ukoliko sve radi kako valja onda je moja pretpostavka tacna.

Veliki pozdrav za mog druga dr.kis !!![ touch_master @ 26.03.2009. 21:03 ] @
Hvala na savetima. Probacu sa telenor karticom ili nekim drugim provajderom. Zapravo zvao sam korisnicki servis povodom ovog problema, i operater mi je nekoliko puta prekidao vezu kada bih mu rekao koji telefon koristim i koji operativni sistem koristim - windows mobile 6. Mozda mts nije cuo za windows mobile 6 ali to ne znaci da ostali provajderi nisu tako da menjam provajdera....