[ IvanBeograd @ 08.03.2009. 02:56 ] @
Mrzim kad se ovako nesto desi ![]() Code: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> <jedan> <dva> <tri> <cetiri></cetiri> <cetiri></cetiri> </tri> <tri> <cetiri></cetiri> <cetiri></cetiri> </tri> <tri> <cetiri></cetiri> <cetiri></cetiri> </tri> </dva> <dva> <tri> <cetiri></cetiri> <cetiri></cetiri> </tri> <tri> <cetiri></cetiri> <cetiri></cetiri> </tri> <tri> <cetiri></cetiri> <cetiri></cetiri> </tri> </dva> <dva> ///////////ova dvojka <tri> <cetiri></cetiri> <cetiri></cetiri> </tri> <tri> <cetiri></cetiri> <cetiri></cetiri> </tri> <tri> <cetiri></cetiri> <cetiri></cetiri> </tri> </dva> </jedan> Imam ovako neki xml nafilovan podacima,imam par combobox-ova u kojima se nalaze podaci iz xml fajl-a. E sad xml fajl je ucitan u treeview,zeleo bih da kada menjam sadrazaj combobox-a da mi se automatski prikaze prikaze u xml gde se nalazi ta vrednost,tacnije parent te vrednosti i sve oko njega.npr kada iz combobox-a oznacim trecu dvojku da se collapsuje sva njena deca.znaci da se cela treca dvojka collapsuje.Nadam se da sam bio jasan. Kada iz koda oznacim tu dvojku i kazem toogle ili collapse,samo se dvojka collapsuje,probao sam sa for,nisam uspeo, a sa foreach mi kaze da "foreach statement cannot operate on variables of type 'System.Windows.Forms.TreeNode' because 'System.Windows.Forms.TreeNode' does not contain a public definition for 'GetEnumerator'" znam sta znaci,ali ne znam kako da resim,guglao sam i to,bez uspeha. Hvala unapred. |