[ Zidar @ 10.03.2009. 19:08 ] @
Kompletna knjiga o Access 2007, Access Bible, Carry Prague and others.
http://books.google.ca/books?i...esnum=1&ct=result#PPR10,M1

Ko prati forum, primetice da sam nekoliko puta 'ne preporucio' knjige ovog autora. Ne znaci da je knjiga losa, samo znaci da su druge knjige bolje i pokrivaju vise. Medjutim, poklonu se u zube ne gleda. Knjiga je dobra, mada ima i boljih. One bolje ne mozemo naci na interentu za dzabe, a ovu mozemo. Prema tome, dobra je, posebno sto se bavi Access 2007 verzijom koja je prilicno razlicita od ranijih.

Dodao sam link u top temu "Ucenej Access" i "Korisni Linkovi"

[ Scelle @ 11.03.2009. 11:04 ] @
Hvala Zidar...

Ja ne mogu a da jos jednom ne skrenem paznju na sjajan sajt sa giga(tera)bajtima besplatnih knjiga: www.gigapedia.org
Potrebna je jednostavna i kratka registracija, nakon cega mozete da nadjete knjigu iz (skoro) svih oblasti koje vas interesuju. To je prva adresa na koju ja idem kada mi treba literatura. Jos jednom - sve je apsolutno besplatno, ne salju spam, nema glupih reklamica i sl.

P.S. Na upit "Access 2007" pronasao je 1000 naslova, od kojih je prvih 30 sigurno (provjereno) ono sto meni treba, a vrlo vjerovatno i prvih par stotina. Obozavam ovaj sajt!
[ Zidar @ 11.03.2009. 21:15 ] @
Scelle, hvala na sajt. ili sam ja glup ili tamo enma nista 'free'. kako se dolazi do knjiga?
[ Scelle @ 11.03.2009. 21:29 ] @
Hahahahahaha, izvinjavam se, i ja sam se tesko snasao prvi put.

Kada odaberes zeljenu knjigu, klikni na karticu LINKS i tu odaberi servis koji ti najvise odgovara.
[ aleksacyber @ 26.06.2009. 10:06 ] @
Ja skidam knjige sa www.pdfchm.com
Zahtjeva besplatnu registraciju, i sadrzi "milion" besplatnih knjiga.
Za mene odlican site.