[ EseninsS @ 11.03.2009. 08:28 ] @
Pozdrav!!!

Nasao sam se u nezgodnoj situaciji...dao sam obecanje kolegici da cu joj pomoci, medjutim to sada ne mogu ispuniti, pa molim za pomoc... Vec sam pisao na odjeljku gdje su seminarski radovi, medjutim, odgovora nema vise od 15 dana, pa tako odlucih da pisem i ovdje...

Tema rada je primjena izvoda u elektrotehnici, pa Vas molim ukoliko imate bilo kakvu ideju, literaturu, sajt...ili sve sto moze biti korisno da mi pomognete... Kada sam davao obecanje vjerovao sam da cu ga uspjeti ispuniti, a sada je to jako tesko...kao sto je i jako lose kada se lazna obecanja daju...

Hvala svima, unaprijed!
[ petarm @ 11.03.2009. 12:31 ] @
Uzmi neku knjigu Osnovi elektrotehnike i trudi se da opazis izvode! :)
[ Toxic Flame @ 14.03.2009. 23:46 ] @
pogledaj po literaturi za elektrotehnichki fakultet..odeoke o elektrostatici i o elektromagnetizmu..tu ima dosta integrala, a gde su integrali trebalo bi da ima i izvoda
[ EseninsS @ 17.03.2009. 06:41 ] @
Hvala puno...nasao sam vec vezano za kondenzatore...ali ipak jos uvijek nedevoljno za jedan ozbiljan rad...

Hvala na savjetima!!!
[ MixMaster @ 24.03.2009. 18:35 ] @
Vidim da nisi pretražio forume.
Da ne bih sada pisao isto što je napisano, koristi pretragu. Siguran sam da ćeš naći objašnjenja koja će ti razjasniti primjenu izvoda ne samo u elektrotehnici već i u ostalim prirodnim naukama.

Pozdrav.
[ pepsiredstar @ 24.03.2009. 19:29 ] @
Probaj pretraziti internet sa pojmom elektromagnetika, ili naci neku knjigu na tu temu. Ona bas sadrzi dosta izvoda.
[ EseninsS @ 25.03.2009. 15:59 ] @
Hvala svima! Neke stvari su sada lakse...zahvalan sam zbog toga...