[ mihameister @ 11.03.2009. 20:59 ] @
Pozdrav svima,

molio bih nekoga da me posavetuje oko izbora stampaca ili multifunkcionalnog ili obicnog.
Naime otvorio sam firmu i treba da se odlucim sta da kupim. u pitanju je trgovacko preduzece
tako da se uglavnom stampaju crno/beli dokumenti (fakture,memorandumi,cenovnici...) i to (mesecni prosek)
ne vise od 20 strana dnevno. Interesuje me kakva su varijanta multifunkcijski stampaci posto
nam svakodnevno treba i kopir. Stampamo i kataloge koje delimo komitentima gde ima dosta manjih slika u
boji ne preteranog kvaliteta. Ja sam licno zainteresovan za
CANON PIXMA MP 240 , HP Photosmart C4280 All-in-one ili HP Deskjet F4280 All-in-One

U principu se ne razumem ni malo u stampace pa mi treba prijateljski savet oko izbora.

HVALA U NAPRED
[ dendic @ 12.03.2009. 12:36 ] @
Mislim da ti je najbolje da uzmes nesto od HP crno bijelih laserskih.Ako se kad sta pokvari za HP ima djelova na domacem trzistu.
[ mihameister @ 12.03.2009. 12:53 ] @
hvala
[ JOJO847 @ 12.03.2009. 18:15 ] @
Nisam puno pri vremenu da ti pisem, ali nacelno: uzmite c/blaser (ako vam je dosta), moze i multifunkcionalac - isplatiti ce se ako vam treba kopirka. Nisi naveo budzet?

Prolistaj sto ti je dobavljivo od HP-a, Canona, Xeroxa, vidi kako se za njih krecu cijene rezervnog potrosnog materijala (toneri na prvom mjestu), kakvi su i gdje su servisi itd.
[ mihameister @ 13.03.2009. 22:08 ] @
thanks