[ safmaverick @ 12.03.2009. 06:43 ] @
Upao mi je neki virus verovatno, znaci pretrazivao sam nesto na netu i dole mi se pored sata pojavio crveni krug sa belim x... Uglavnom kada kliknem otvara mi browser i trazi neki security antivirus q**c-palac sta vec ne znam, nije ni bitno...posle trazi neki download install avg.... ja skinem, nece da pokrene instalaciju... da se ne zezam dalje, reko mozda prodje, pa ga restartujem, e tu nastaje problem! Kada bootuje sve je ok, ali kada udje u mod za biranje Usera, znaci ostaje mi da ukucam sifru, koju naravno ukucam, i otvori desktop (samo pozadinu bez ikona ili bilo cega drugog), i automatski se logofuje i vrati na mesto za biranje usera, i tako u krug.... kako da resim to njesra, inace imam jos jedan win na drugom hardu, mislim ovaj sa kog ovo pisem... nadam se da postoji resenje, jer me stvarno mrzi da obaram sistem... Edit: Krenuo sam da obaram sistem, ali kada sam ubacio instalacioni cd, dao mi je opciju System Recovery. E sad, kada izaberem tu opciju, odvede me u MS-DOS. Sta dalje? |