[ Dusanst @ 12.03.2009. 18:08 ] @
| Moze li neko da mi posalje semu ili da mi da sajt gde mogu da nadjem sledeci projekat za diplomski koji treba da napravim:
Projektovati razvodni ormar za sledece tehnicke uslove:
Rotor startuje pomocu zvezda trougao, a zaustavljanjem motora vrsi se kocenje kontra veze pomocu vremenskog releja.
Znaci motor treba da radi i da se okrece u jednu stranu kada prodje odredjeno vreme on se zaustavi i promene se redosled faza i on pocne da se okrece u suprotnu stranu.
Hvala unapred |
[ veselinovic @ 12.03.2009. 20:08 ] @
Citat:
Dusanst: Moze li neko da mi posalje semu ili da mi da sajt gde mogu da nadjem sledeci projekat za diplomski koji treba da napravim:
Projektovati razvodni ormar za sledece tehnicke uslove:
Rotor startuje pomocu zvezda trougao, a zaustavljanjem motora vrsi se kocenje kontra veze pomocu vremenskog releja.
Znaci motor treba da radi i da se okrece u jednu stranu kada prodje odredjeno vreme on se zaustavi i promene se redosled faza i on pocne da se okrece u suprotnu stranu.
Hvala unapred
Da neces mozda gotov diplomski rad?
A kad diplomiras, onda ces ovdje traziti da radi neko za tebe i posao?
Hiljaditi put:
Pocni SAM da radis, pa ako negdje zapne zovi, inace sve gubi smisao/
[ ptak 13. @ 12.03.2009. 20:19 ] @
Moj savet je da sam pises to, a ako bas neces onda se obrati delu ES-a koji se zove "Vodic za ucenje " ili nesto slicno o radovima, mislim da je tema seminarski radovi.....
A semu trazi preko google naravno kucaj engleski naziv....a ceo projekat ce ti prodati ovi sto ih rade za kintu ! ! !
[ Dusanst @ 12.03.2009. 22:00 ] @
Niste me bas razumeli trazio sam samo semu za diplomski koji imam.Mislio sam da mozda neko zna gde ima na netu da je ne bih ja crtao.
[ ingenerio @ 12.03.2009. 22:27 ] @
Jesi li ti znao da svaki diplomski rad koji se radi, radi se kod mentora, koji treba da ti pomogne u izradi gore navedenog rada! Pitaj ga ako ti nešto nije jasno!
Pomuči se malo:
1. traži po net-u literaturu (googlaj),
2. idi do biblioteke u potrazi za literaturom,
3. navataj nekog komšiju/poznanika da ti pomogne ili u literaturu ili na neki način koji će ti omogućiti da kreneš sa mrtve tačke i pokreneš se,
4. imaš valjda nekog kolegu - pitaj, traži, neće sve samo da ti padne sa neba - neće sad tamo neki član es-a da ti postavi rad slobodan za download, još na tvoju temu, ti samo da odštampaš!?
i / ili
5. ako ništa od toga ne želiš da radiš, lepo na net-u ukucaš diplomski radovi - googlAJ (ili nađeš nekog lika koji radi diplomske za pare) i lepo, treba mi to i to, ja bi da platim, koliko košta ? < Vuk sit, a ovce na broju >
Pomoći ti možemo, ali ti uraditi kompletan RAD nećemo!
Svaki trud je tu sa ciljem, da te (kao u ovom slučaju) nauči da sam rešavaš probleme, dodirneš bar malo parčence struke i jednostavno počneš da samostalno rešavaš probleme (možda i neko pomogne), logički rezonuješ, postaneš čovek, a ne resavac (pripadnik resavske škole)!
U svakoj zemlji ima korova, samo se u Srbiji on i zaliva <- dr Z. Đinđić (ps ko razume, shvatio je).
PS-> ovu temu si trebao postaviti ovde: Obrazovanje-Vodič za učenje-Seminarski radovi!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.